Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Ugucukwu Ne kadar yanlış profil ise
Mate Sar da okadar doğru profil
Stili Ndiaye yı andıran 1.85 hantal olmayan
Ayağı düzgün bir merkez orta saha alirlarsa muazzam olur

Tresoldi mi hocam

Henüz basına yansımayan 3 forvet oyuncusu daha var. Demiroviç'e gereğinden fazla teklifler edildiği için karşı taraf kolay kabul etti. Ama kabul etmeleri getireceğimiz anlamına gelmiyor. Hızlı gelişmesinin sebebi bu.

Oyuncuya ederinin üstü maaş ve bons teklif edildi.

Leao hala gelebilir Demirovic'ten bagimsiz diyorum bunu.

Cunku Lemina'nin cidden gitmesi konusuluyormus dunden beri haberler o yonde.

Belki bu sekilde U23 transferi de orta saha icin yapilir hatta Sallai bile giderse sasirmam.
Lemina haberleri yalan gibi geliyor bana. Sallai ise gidebilir gerçekten.

Ben halen demirovic en azindan elde kalsin diye anlasildi görüsündeyim

Henüz basına yansımayan 3 forvet oyuncusu daha var. Demiroviç'e gereğinden fazla teklifler edildiği için karşı taraf kolay kabul etti. Ama kabul etmeleri getireceğimiz anlamına gelmiyor. Hızlı gelişmesinin sebebi bu.

Oyuncuya ederinin üstü maaş ve bons teklif edildi.
Bir tanesinin ismini ver de basına yansıyınca Salim Manav gibi krallığını ilan et. Kolpahan Demirovic'i hayatımıza soktu misla.

Fazla vergi vermenin kılıfını bulmuşlar yüksek maaş vererek. Kimin kankası.

Herkes gassarayli sen icardisaraylisin kanks yav
Galatasaraylı'yım ama İcardi Galatasaray'a yakışan 1 futbolcu.Geçen sene 19 Maç'ta ilk 11 başlamış ve 16 Gol Ve 3 Asistlik katkı sağlamış.Bu Demiroviç mesela bu kadar Maç oynayıp bu istatistiği geçerse adminler istediği kadar banlayabilir.Lig'de her türlü Gol Atar ve yanına Potansiyelli Genç 1 Futbolcu alırsın.Tresoldi değil 4-5 milyon euro bonservisi geçmeyecek Genç Forvet fazlasıyla var piyasada..

Geri
Üst Alt