Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.044
- 7.510
- 1.818
Hem sorun var diyor hem de hayırlı olsunu basıyor
Malin teki bu cocuk yav
Abdu‘nun kankalarindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem sorun var diyor hem de hayırlı olsunu basıyor
Musiala diyosunKELLEMİ KOYUYORUM ORTAYA
kim geliyor
Tresoldi mi hocamKim gelmiyor.
GS'nin forvetteki tercihi başka bir oyuncu olacak.
Bu nasıl mantık adam giderse 100 üstüne gidecek napcaz elimizdekilerle idare edelim mi diyecekler taraftar yangının kralını çıkarırDevre arası pat diye giderse napıcaz?
Montofon olmasin o?Serhan turk bir mandafon inegidir
Kim olacak?Kim gelmiyor.
GS'nin forvetteki tercihi başka bir oyuncu olacak.
Emir Sato'nun keşfiydi kendisi.tolgahan tier 1 dir. 2 senedir şov yapıyor. helal olsun.
Tresoldi mi hocam
Lemina haberleri yalan gibi geliyor bana. Sallai ise gidebilir gerçekten.Leao hala gelebilir Demirovic'ten bagimsiz diyorum bunu.
Cunku Lemina'nin cidden gitmesi konusuluyormus dunden beri haberler o yonde.
Belki bu sekilde U23 transferi de orta saha icin yapilir hatta Sallai bile giderse sasirmam.
Chermiti değil miydi o? Franculino sakat değil.Caprazi gg
Yok franculino gecen sene koparmistiChermiti değil miydi o? Franculino sakat değil.
Bir tanesinin ismini ver de basına yansıyınca Salim Manav gibi krallığını ilan et. Kolpahan Demirovic'i hayatımıza soktu misla.Henüz basına yansımayan 3 forvet oyuncusu daha var. Demiroviç'e gereğinden fazla teklifler edildiği için karşı taraf kolay kabul etti. Ama kabul etmeleri getireceğimiz anlamına gelmiyor. Hızlı gelişmesinin sebebi bu.
Oyuncuya ederinin üstü maaş ve bons teklif edildi.
Galatasaraylı'yım ama İcardi Galatasaray'a yakışan 1 futbolcu.Geçen sene 19 Maç'ta ilk 11 başlamış ve 16 Gol Ve 3 Asistlik katkı sağlamış.Bu Demiroviç mesela bu kadar Maç oynayıp bu istatistiği geçerse adminler istediği kadar banlayabilir.Lig'de her türlü Gol Atar ve yanına Potansiyelli Genç 1 Futbolcu alırsın.Tresoldi değil 4-5 milyon euro bonservisi geçmeyecek Genç Forvet fazlasıyla var piyasada..Herkes gassarayli sen icardisaraylisin kanks yav
Okan MasonunEmir Sato'nun keşfiydi kendisi.