Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
hakan ve gedson isimleri makara mı ya birileri sıkıyor herhalde inanmak istemiyorum

Sane’nin dilinden anlayan ortasahalar olursa bizi uçurabilir
Geçen sene bile kaç asisti heba oldu
İlk maçta da adam veriyor kaçıyor bizim ortasahalar geriye pynuyor, bir de sakin sakin işareti yapıyorlardı

Eyvallah Salih Patron.
Çok güzel bir haber. Bu bilginin olasılığı ne kadar Patronnnn
Colin Farrell Reaction GIF

Ulan bi twit paylaştık soru yağmuruna tutulduk böyle olacağını bilsem paylaşmazdım

Akira Kurosawa Japan GIF by Turner Classic Movies

Corum 11 inin aynisi çikacak iste yav adam mi var baska zaten eksiltecek arttiracak kadroda

Ts'de Jabol- Oulai olmayınca bütün takım çürüdü resmen bizde hala Torreira- Lemina- Ugochukwu falan idare etmeye çalışıyoruz orayı inanılmaz. Adam gibi 2 tane orta sahamız olsa oyunumuz çok fazla değişir bence.

Cevaplayanlara çok teşekkürler

Vay arkadaş ne saçma kuralmış ya
Geçen sene alırsan okey ama bu sene ı-ıhh
Bir sınırı falan bardır inşallah yoksa o adamları ömür boyu oynat u23 kadrosunda

Yaşı geçtiyse sadece 1 seneliğine demişlerdi. Eğer doğru biliyorsam seneye artık u23 olmayacak ikisi de...

Bence bir yerde mantıklı... Yani oyuncuyu belli bir yaş sınırının hemen altında alınca sadece 1 sene oynayabilmesi de biraz kuralın uygulamasını zorlayan bir durum. Madem yeni transfer bir oyuncu ucundan da olsa o kontenjandan sayılıyor, en azından 2 sene o kontenjanda oynayabilsin düşüncesi çok saçma gelmiyor bana... Yoksa kuralı u23 değil aslında u22 gibi uygulamaya zorlamış olursun takımları çünkü kimse 1 seneliğine oyuncu almak istemez...

aşkın ateş yaşıyor muymuş en son 10 sene önce duyum takip ediyorduk bu elemandan

Geri
Üst Alt