Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
X haricinde 8 yabancı var. Sağ bek yedek, orta saha yedekler, sol yedek forvet yedek.
Sallai, Sane, Sara. Buradan 1 veya 2 isim gitmeli geri kalan full u23 veya yerli olmalı.
Bence en iyisi Sane'nin gitmesi olur.
Sara'da gidebilir ama Sane'ye gore ligde daha faydalı.
Singo'nun sakatlik sorunu olmasa Sallai gitsin derdim ama Singo'ya güvenip Sallai satılmaz.

Fazla bisey istemiyorum,,,

2 - iki SARR i birden alacagimizi dusunenler
gibi big dreamer olayim yeter…

😌

En elzemi ortadaha (hatta aslında 2 tane)
Sonra yedek golcü
Sonra sol stoper yedeği
Sonra sol kanat
Bunlardan biri mecbur U23 olacak ve 2 de yabamcıdan çıkman lazım
Bunlar Lemina ve Toreira olabilir ama alacağın adamlar net olmalı yoksa mumla ararız

Olabiliyorsa bir de Singo’yu satıp sağ bek almak lazım
Singo hiç güven vermedi bir var bir yok, olduğunda stoperde de olmadı

Aslında iyi taktisyen bir hoca olsa çok daha kolay okurdu ama her sene 30-50 vermeden takım top oynayamıyor

O iş zor be Haydar abi. Ne oyuncu ne de bir kulüp kabul eder öyle uzun bir kontratı. Diyelim ki etti, o kontratın pratikte tamamlanması gerçekçi değil.

10 sene tabi ki düşük ihtimal (yine de yapan yönetici çıkabilir Türkiye'de yasak değilse) ama yine de 1-2 sene daha uzun kontrata yöneltir takımları, oyuncular da daha çok maaş ister bu sefer veya ilerleyen yıllar için artış yazdırmak ister vs...

Bence yaşı geçtikten sonra 1-2 sezon gibi bir sınır iyi olur... Sonuçta oyuncunun ne zaman u23 kapsamı dışına çıkacağını biliyorsun en az 2 sene sonra, veya 3-4 sene sonra diye... Planlama için yeterli vaktin oluyor...

Bir de kontrat uzatma durumlarında ne olacak diye ayrı detaylandırmak gerekir bu durumda... Şimdi bir oyuncuyu 22 yaşında ucu ucuna alıp 5 sene bile oynatabiliyorsan, başkası 21 yaşında almış ama 3 yıl kontrat yaptı diye 3 sene oynatması falan ne kadar adil bilemedim... Hatta 18 yaşında aldın ama tam u23'ü geçtiğinde kontratı bitti, yeniledin kontratını mis gibi ama u23 oynatamıyorsun... Halbuki bu kuralın amaçladığı şeyin en alasını yapmışsın 18-19 yaşında almışsın oyuncuyu ve 5 sene oynatmışsın ama 23,5 oldu diye oynatamıyorsun... Öbür adam 22 yaşında aldığını 26-27 yaşında hala u23 kontenjanından oynatabiliyor falan... Elbette tüm bu detaylar da kurallara ayrı ayrı yazılabilir de işte iyice karmaşıklaşır... Türlü çakallıklar dönmeye başlar vs...

Bence 1 veya bilemedin 2 ekstra sene iyidir...

Bu arada Sarr - Lemina değişikliği yapılırsa takımda 6 numara kalmıyor onu da belirteyim arada.

Belki artık Torreira'yı rakip yayın orada 6 numaraya baskıya çıkarma olayını bırakırız, 6 numara oynatırız da enerjisini arkayı süpürmeye kullanabilir...

Aynen öyle
Valla disiplinli, defansını da yapıyor, hatta kontra yerken Toreira jogging temposundayken deparla koşup rakibi kesmeye çalışıyor
Topla ortasahada buluşabiliyor, önünde 2 adam oluyor
İstasyona gelen yok, arkaya koşu atan yok, bindiren yok
Kendi taşıyıp birini istasyon yapıyor, verdiği adam geri pas yapıyor, bu boşa koşu atmış oluyor
Ya da 2 kişiyi geçmeye çalışıyor tabi çoğunda olmuyor
Bunlara rağmen banane demeyip deniyor
Yalnız başına bir adam takımda
Son maç stattaydım, Toreira’ya çok kızdım, Sane taşıdı, Toreiraya verdi kaçtı, Toreira geri döndü, bu öylece kalakaldı ellerini açtı

O pozisyonu burada görüntüleriyle tartıştık... Önü bomboş olduğu halde arkasına attı Torreira'nın pası, Torreira'nın hem zamanını daralttı hem pas açısını bozdu, ondan risk almadı ve atmadı Torreira... Garantiye gitti... Önüne atsa %99 atardı yani o pası... Dümdüz yerden önüne yuvarlamak kalacaktı çünkü...

İsmi çıkan hamlelerin yapıldığı senaryoda 3-4 tane eksiğimiz kalıyor

Sane giderse arariz. Sane’nin cok mukemmel olmasindan degil, Dursun’un yerini Yunus ile doldurduk diyecek olmasindan.

1000247478.webp

Çok havalı, çok seksi
Artık bir sarışın Wonderkid'imiz var ♥️

Kız olsam, her gece usulca odama gelmesini isterdim..

Geri
Üst Alt