Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Demirovic yeni seferoviç olur hocamızın her istedıgı oyuncuyu almamak lazım o sene gomıs olmasa 5. Hafta yollanacaktı .
O yüzden bilinen bir adam alınmalı
Muadilmanji yazınca gülüyor arkadaşlar da fener aldı oradan kanat Samsun’dan iş yaptı Anadolu takımlarından yabancı alınmaz diye kural mı var al koy yedeğe mis gibi
Yav bu şehirde yaşıyoruz ikisi arasında gram ilişki yok.
Musaba hızlı adamdı tam bu ligin sefiri ilk çıktığı maçta millet orgazm oldu. Muadilmuadhiji dediğin adam geçen sene belirli periyot harici leş atan adamdı.
Kale içinden dışarı atabilecek sığırlıkta bir herif. Keyfi isterse koşu atan süreklilik bozulduğunda mala bağlayan herif.
Bir maçta 10 kere pozisyona sokacaksın bir tanesini atacak.
Ve bu adam için 15 isteniyor. Beleş gelse okey de.
Bize lazım olan profil de o değil ayrıca.
İlk iki seneki icardi gibi bir herif yada takımı oynatan zirkzee gibi bir herif lazım bize.

Genç yabancı halkını jr osimhen +zirkzee tarzi 10 numara hatta 8,5 olabilen bir forvet bulup harcamak lazımdı. Yada sane şutlanıp kanat bölgesine bu takviye yapılmalıydı. Yapılabilecek en aptalca takviyeleri yaptık biz.

Bizde bu sans varken lemina ben kalacagim der Matar Sarr isi de yatar ..
Lemina gitmesin zaten; takimdaki tek gercek 6 numara. Sarr o bolgenin oyuncusu degil; Lesley’i saymiyorum bile.
Bence ya Sara gitsin yada guvenebilecegimiz 23 alti bir sag bek alinip Sallai satilsin.
Torreira, Lemina ve gelirse Sarr lig ve sampiyonlar ligi icin lazimlar.
Sara ligde faydali oluyor ama onun yaptigi isleri Batrakov yapar insallah.

HQMxYc0WgAE6TNk
1787289486493.webp

tane bile oyuncu satamamamız çok can sıkıcı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Singo/Sallai
Torreira/Lemina

Olması gereken bu dörtlünün tamamı ama olmadı en az ikisini satıp kadro planlamasını ona göre yapmak lazımdı. Hatta Sara ve Sane de gönderilebilirdi ama Sara'ya istenen bonservisi, Sane'ye de aldığı maaşı vermek istemiyor sanırım kimse.
Son 10 günde hem alıp hem gönderme işini mümkün değil beceremez bu akılsızlar. O yüzden benim orta saha beklentim yok. Kanat bile almayabilirler. Demirovic+yeteneksiz bir U23 stoper'le kapatırız bence transferi.

Kavukçu son açıklamayı yaparken bundan sonra sizi ben haberdar edeceğim bilgilendireceğim vs dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Adam bunu söyledikten sonra bile daha 1 kere açıklama yapmadı

bizim altyapıdayken nie fenere gitmiş?

Bu sadece bugüne has değil ya bizim eskiden beri çok fazla fenere giden oyuncumuz olduğunu görüyorsun. UEFA kadrosundan bile giden oldu işte Emre B. Fatih Akyel vs

Bunun da nedeni -bence- camia olarak bizi sanılanın aksine biraz nankör görüyorum. Oyuncular da ağır GS’li değilse Hasan Şaş vs gibi bir süre sonra bağını koparıyor kulüple

Zamanında aziz’in teklifi aklını çelse Arda da gidecekti

Geri
Üst Alt