Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Torreira niyetini baştan belli etmişti zaten muslera gidince zorlandım icardi de gitti arkadaşım kalmadı dedi zaten düşüşteydi bu değişim çoktan yapılmalıydı ama kahve adamından akıl alan başkanımız olduğu için akıl edemedi şimdi yapmaya çalışıyor

Torreira niyetini baştan belli etmişti zaten muslera gidince zorlandım icardi de gitti arkadaşım kalmadı dedi zaten düşüşteydi bu değişim çoktan yapılmalıydı ama kahve adamından akıl alan başkanımız olduğu için akıl edemedi şimdi yapmaya çalışıyor
kral italyada sanki akrabaları varmış gibi davranıyor allahın uruguaylısı ilk teklif verdiğimizde de fiorentinayı istiyordu. fatih terim misin birader ne işin var fioda.

@Ulaş Yiğit tolgahan ve çevresi okan hocaya da kavukcuya yakın.

söylediklerinin büyük bölümü doğru yani. onun problemi henüz twitter camiasını çözememesi çünkü popüler olmak ve takdir edilmek istiyor.

ve şunun çok iyi farkında iyi yönetiyor süreci. veiga doğru değil mesela ama sazan gibi atlattı herkesi. çünkü belli bir güvenirliği var artık, o yazınca öyle sanıyor herkes.

keza bilal de öyle. listeyi biliyor ama süreçleri çok iyi bilmiyor. bitme aşamalarını da iyi biliyor.

az önce bir arkadaş yazmış batrakov'u ilk yazdı falan. o da sadece onu takip ettiğinden öyle sanıyor. tolga kadar sağlam bilgi alanlar var isim bilmiyor sadece doğal olarak tolga söyledi diyor.

Batrakov için girdiği tweet

13 ağustos.

Öncesindeki isimleri Mora, Bilal, Can. 10 için söyledikleri bunlar.

aleksey batrakov mesela 13 temmuzda girmiştim batrakov'u. hatta bir entry de bulamadım şimdi ponomarenko'dan neden vazgeçildiğini bağlantısının batrakov olduğunu anlatmıştım. millet kendince makaraya vurdu yok milliyetçilik bla bla diye.

2025'ten beri takip edilen oyuncu zaten.

sidik yarıştırmak için demiyorum, tolga gayet güvenilir kaynak ama bazı zamanlarda bilinçli yönlendirmeler yapıyor.

Bloku ac da seni patlattigim postuma yoruma at kolpa kaynak

Onlar da para bedavaya gelmiyorlar.

En kritik candı. Can epey olumsuz durumda. Oyuncu tarafı da rahatsız artık tamamen bitirilememesinden.

Ama ben yönetime kızmıyorum onlardan geldi o teklif getirebiliriz diye. İstenilen rakamlara düşüremediker frankfurtu.
Fark hani azdı Can tarafı rahatsız da diyemiyor mu yönetim siz dediniz bu fiyatlara indiririz diye ? Ne diye rahatsız oluyorlarmıs

Nedim V. Duran

Geri
Üst Alt