Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.711
- 41.484
- 3.413
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi buDursun Özbek Galatasaray tarihinin en başarılı başkanıdır
Sir Faruk Suren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi buDursun Özbek Galatasaray tarihinin en başarılı başkanıdır
nelsson paşa top oynamayı pek istemiyor gibi genel olaraknelsson istemiyor Türkiye'de oynamayı
kral italyada sanki akrabaları varmış gibi davranıyor allahın uruguaylısı ilk teklif verdiğimizde de fiorentinayı istiyordu. fatih terim misin birader ne işin var fioda.Torreira niyetini baştan belli etmişti zaten muslera gidince zorlandım icardi de gitti arkadaşım kalmadı dedi zaten düşüşteydi bu değişim çoktan yapılmalıydı ama kahve adamından akıl alan başkanımız olduğu için akıl edemedi şimdi yapmaya çalışıyor
Burhanın foto koyduğu siluet Lang sanki
Zeze sıcak. Alınırsa yerli alınmaz daha.piyasaya göre hiç bir şey yani. salak salak kiralık+opsiyon teklifi ile getiremeyecekleri adamlar ile uğraşıyorlar aylardır.
Atıyorum listedeki yabancı bir stoperi aldık bir de bu fırsat var yerli olarak. Almayacaklar mı?
@Ulaş Yiğit tolgahan ve çevresi okan hocaya da kavukcuya yakın.
söylediklerinin büyük bölümü doğru yani. onun problemi henüz twitter camiasını çözememesi çünkü popüler olmak ve takdir edilmek istiyor.
ve şunun çok iyi farkında iyi yönetiyor süreci. veiga doğru değil mesela ama sazan gibi atlattı herkesi. çünkü belli bir güvenirliği var artık, o yazınca öyle sanıyor herkes.
keza bilal de öyle. listeyi biliyor ama süreçleri çok iyi bilmiyor. bitme aşamalarını da iyi biliyor.
az önce bir arkadaş yazmış batrakov'u ilk yazdı falan. o da sadece onu takip ettiğinden öyle sanıyor. tolga kadar sağlam bilgi alanlar var isim bilmiyor sadece doğal olarak tolga söyledi diyor.
Batrakov için girdiği tweet
13 ağustos.
Öncesindeki isimleri Mora, Bilal, Can. 10 için söyledikleri bunlar.
aleksey batrakov mesela 13 temmuzda girmiştim batrakov'u. hatta bir entry de bulamadım şimdi ponomarenko'dan neden vazgeçildiğini bağlantısının batrakov olduğunu anlatmıştım. millet kendince makaraya vurdu yok milliyetçilik bla bla diye.
2025'ten beri takip edilen oyuncu zaten.
sidik yarıştırmak için demiyorum, tolga gayet güvenilir kaynak ama bazı zamanlarda bilinçli yönlendirmeler yapıyor.
Burhanın foto koyduğu siluet Lang sanki
doğruysa dümdüz mallık.Zeze sıcak. Alınırsa yerli alınmaz daha.
Fark hani azdı Can tarafı rahatsız da diyemiyor mu yönetim siz dediniz bu fiyatlara indiririz diye ? Ne diye rahatsız oluyorlarmısOnlar da para bedavaya gelmiyorlar.
En kritik candı. Can epey olumsuz durumda. Oyuncu tarafı da rahatsız artık tamamen bitirilememesinden.
Ama ben yönetime kızmıyorum onlardan geldi o teklif getirebiliriz diye. İstenilen rakamlara düşüremediker frankfurtu.
sohbet kankam ile ilgili doğru konuşmaya davet ediyorum seni.Bloku ac da seni patlattigim postuma yoruma at kolpa kaynak
Gooool derizhadi inşallah
Brezilya basını, Anderson Talisca'nın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Cezire ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. (Pablo Oliveira)
Baya bi kredi borcu var gibi. Yalan söylemesini durduramiyoruzsohbet kankam ile ilgili doğru konuşmaya davet ediyorum seni.