Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.992
- 3.910
- 698
Mehmet özbeğk gs başkanlığına geçer o zamanSON DK - "Dursun Özbek: GSden bıktım"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet özbeğk gs başkanlığına geçer o zamanSON DK - "Dursun Özbek: GSden bıktım"
Senin canın sağ olsun hemen getireym güzel kardeşim.Ṣu kolpalarina bi aciklik getirsene aslan
her maçta olmayacak ki reis belli maçlarda olacakTescilliler yabancı varı iptal ettirdi. Yavv arkadaş nasıl bir lig bu kafalarına göre her şeyi yapıyorlar
@Aybars Ay a söylüyorum yapmıyor
Senin canın sağ olsun hemen getireym güzel kardeşim.
1. sorunun cevabını söylemeye gerek mi var sence? 3 yılı kabul etmiyoruz daha uzun vade istiyoruz. Çünkü bize getirilen rakamlar, ödeme kolaylığı gibi etkenlerle Can'a hamle yaptık başından beri bunu söylüyorum. Gözünle takip etsen bu soruyu sormazsın.
2. soruna gelecek olursak bir allahın kulu salı dememişken, lafımın arkasında duran benim. ardından herkes salı diye giriş yaptı. tüm güvenilir kaynaklar salı dedi bak. sonrasında olanlar malum, oyuncu son kez vedalaşmak istedi ve üstüne drone saldırısı oldu. yani bunun mu tatavasını yapıyorsun hala? cidden kompleksli insan hareketi bu yaptığın.
3. ekranında kendinle çelişiyorsun. e bir altında da mora yok, batrakov iptal değil geleceklerden biri demişim? onu niye es geçiyorsun kendince? ben hala leao'nun geleceğini de düşündüğümü söylüyorum.
4. yine martinelli konusunda yem olduğunu söylemem oyuncuya teklif yapılmadığı anlamına mı geliyor? görüşülüyor ama asıl olay milan'a sen leao'da zorluk çıkarırsan almak istediğin martinelli'ye gireriz ve alırız havası. ben oyuncuya ilgimiz yok mu dedim orada?
5. konu hala aynısını diyorum ben hiçbir zaman kanat için en yüksek aday başkası demedim leao dedim. gardi ve okan çok istiyor başkan onayladığı anda indirilir diye. sen kendi kendine bir kurgu kurmuşsun ona inanıyorsun
6. konu singo'da teklifler masada. istediğimiz rakamlar belli. transfer dönemi bitti de suya mı düştü saf saf sorular soruyorsun? oyuncunun 4 talibinden 3 ü pl. her talip olana hemen oyuncu mu satıyoruz? gidecek isimler arasına o an en sıcak kişi singo ydu çünkü en çok para eden ve talibi fazla olan oyuncu.
7. konu savinho konusunda oyuncunun 100 ettiğini diğernini payından kaçıldığını görmüyorsan sana daha bir şey söylemeye gerek yokağır kompleks yapmışsın.
Bak her birine gayet normal cevap verdim.
Sen şimdi aynı soruları ki ben sidik yarıştırmıyorum, adamın güvenilir olduğunu söylüyorum.
Ondan başkası yalan dediğin adamın Mora, Bilal, Reijnders, Martinelli, Ponomarenko, Leao, Chermiti, Lucimi, Koopmeiners, Veiga gibi isimlerine neden ses çıkarmıyorsunSana göre doğru ya her söylediği?
Sen kompleks yapmışsın beni dostum.
Al sana son kapağı yapayım sus.
Madem tolgahan'dan başkası yalan senin için.
Bu ismi ortaya ilk ben attım, yerli yabancı benden başka söyleyen olmadı.
Kapağı bir yere montalarsın su kaçırmasından bundan sonra.
Hadi kompleksinle yalnız bırakıyorum seni artık tolgahan abine f31 pardon f5 çek.
GS yönetimi:Tescilliler yabancı varı iptal ettirdi. Yavv arkadaş nasıl bir lig bu kafalarına göre her şeyi yapıyorlar

Yaşı kaç bilmiyorum ama kompleks sahibi bir arkadaş belli ki.
Oyle birsey yok, tum maclarda olmayacakmis simdilik.Tescilliler yabancı varı iptal ettirdi. Yavv arkadaş nasıl bir lig bu kafalarına göre her şeyi yapıyorlar
Burhanın foto koyduğu siluet Lang sanki
kolpa bağımlısı olmayan nöbette 2-3 kişi vardır.Sende az kolpa sever degilsin ha
Leao ile ilgili gelişme var mı renktaş sana gelen.. Başkanın istediği olmaz ise leao ilk aday demiştin hafta başı için.. durum sanki olumsuz gibi ilerliyor algısı oluşmaya başladı..Zeze sıcak. Alınırsa yerli alınmaz daha.
azıcık sal herifi. epi topu 10 gün filan kaldı zaten dönemin bitmesine.Ṣu kolpalarina bi aciklik getirsene aslan
Sevgili Renkdaşlar @Mustafa Yiğit renkdaşın paylaşımlarını bende sizler gibi okuyorum paylaşımlarına inanıp inanmamak sizlerin elimde ben tamamen nötürüm. Ama argo abuk sabuk paylaşımlar yerine bunları okumak benim için daha iyi bazı Renkdaşlar işin cılkını çıkarıyor yaptıkları paylaşımlar ile herkese saygılar
Siz kolpayi seviyorsunuz. Twitterde kolpa cok gidin orda kolpanizi okuyun, sonra varsa bir diyeceginiz gelin burda yazinTam olarak bu. Kadinlasmalar, senelerdir bir bok bilmeyen muhabirler (Rodop, Yakub, ANK, Emre Kaplan ve +10 daha), kimbusik random tavsiyelerden ziyade bu arkadasin mesajlarini okumak çok daha hosuma gidiyor.