- 16 Haziran 2010
- 205.955
- 158.663
- 6.838
BCT: "Lemina bir kaç güne gider bence"
Bu da hâlâ ciddiye aliniyorum zannediyor
Bu da hâlâ ciddiye aliniyorum zannediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıymetli Renkdaş @Hayri Cund senin paylaşımlarını değerli buluyorum. Ama yok kadınlaşma , yok dimdik oldum vs topluluk ortamında hoş olmuyor. Hepimiz belli yaşın üzerinde olan Galatasaray sevdalılarıyız Özellikle argo ve nahoş kelşmelerden kaçınmak iyi olur bence saygılarRtaş beğenmediğin geyik muhabbetleri olmasa sn yiğit buraya gelmezdi bile bunu da unutmayalım
Sadece nöbet zamanında biri gelip duyum verecek şiarıyla ayakta duran bi tesis olsak şimdiye çoktan tarihe gömülmüştük
Unutmayınız ki
Nöbet biter Gscliler kalır - Yiğit Karagöz
Hürmetler
Çünkü önce kulüple anlaşılır, oyuncuyla görüşme izni alınır yapılır.mate sarr
ismaia sarr
demirovic
leao
yahu hepsiyle anlaşıp kulüplerinden çıkaramıyorlar , ee hiç mi akıllanmıyorsunuz her seferinde aynı duruma düşüyorsunuz
sana da kolpayı sevdireceğim. bağımlısı yapacağım seni deBlokladim kendi kendine ötsun simdi
isyan ettim, dursunun...
Dün Aşkın Ateş yazmıştı. U23 sağ bek.
az sakin ol sen de. bu işe girişiyorsan tepki görmen de doğal. Herkes okuyup geçerim kafasında değil.Sen mi bu kompleksle banlanacaksın ben mi göreceğiz :d
Yav abi mabi çeken yok niye bukadar büyütüyorsun, gözüm? Okumasi bizim hosumuza giderken senin hosuna gitmiyor, olabilir. Bu nöbetlerdeki 500 sayfalar hep hosumuza giden mesajlarlami dolu sence? Hosuna gitmeyeni görme, görmemezlik olmazsa engelle. Bu kadar basit, senin kafan rahat olur ve tepki verdiklerininde.Engelledim zaten rahat rahat abi cekebilirsiniz rts
Eksik 1 olur keyifle kolpa okuruz. Eksik 4-5 olunca sinirden kolpaya haliyle kafa atasim geliyorsana da kolpayı sevdireceğim. bağımlısı yapacağım seni de
bu saatten sonra isim veremez zaten kendi görse bileFacetime yapanın kim olduğunu söylemedi, ismini vermicem bir yetkili dedi

Bunada 100% katiliyorum. Hele hele GSC'ye girmeyi biliyorsan, burdaka tasak geçmeyide bilip, görmemezlikten gelecen. Aslinda en iyisi, bazi espirilerden keyif almaya bak bence. Yoksa buraya az çok bilen kaç kisi gelip kaçti, kalinmaz buralarda hersey alinirsan.az sakin ol sen de. bu işe girişiyorsan tepki görmen de doğal. Herkes okuyup geçerim kafasında değil.
Baya abi ceken var. Alintalamaya bakarsin görursun. Neyse rts uzatmaya gerek yokYav abi mabi çeken yok niye bukadar büyütüyorsun, gözüm? Okumasi bizim hosumuza giderken senin hosuna gitmiyor, olabilir. Bu nöbetlerdeki 500 sayfalar hep hosumuza giden mesajlarlami dolu sence? Hosuna gitmeyeni görme, görmemezlik olmazsa engelle. Bu kadar basit, senin kafan rahat olur ve tepki verdiklerininde.
@Hayri Cund bana görede forumun MVP'lerinden.kıymetli Renkdaş @Hayri Cund senin paylaşımlarını değerli buluyorum. Ama yok kadınlaşma , yok dimdik oldum vs topluluk ortamında hoş olmuyor. Hepimiz belli yaşın üzerinde olan Galatasaray sevdalılarıyız Özellikle argo ve nahoş kelşmelerden kaçınmak iyi olur bence saygılar