Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Rtaş beğenmediğin geyik muhabbetleri olmasa sn yiğit buraya gelmezdi bile bunu da unutmayalım
Sadece nöbet zamanında biri gelip duyum verecek şiarıyla ayakta duran bi tesis olsak şimdiye çoktan tarihe gömülmüştük
Unutmayınız ki
Nöbet biter Gscliler kalır - Yiğit Karagöz
Hürmetler
kıymetli Renkdaş @Hayri Cund senin paylaşımlarını değerli buluyorum. Ama yok kadınlaşma , yok dimdik oldum vs topluluk ortamında hoş olmuyor. Hepimiz belli yaşın üzerinde olan Galatasaray sevdalılarıyız Özellikle argo ve nahoş kelşmelerden kaçınmak iyi olur bence saygılar

Şu Burhan ne yalan söyleyecek diye bakayım dedim de 10 dakika sonra adamı tekme tokat dövmek istiyorum şu an

mate sarr
ismaia sarr
demirovic
leao

yahu hepsiyle anlaşıp kulüplerinden çıkaramıyorlar , ee hiç mi akıllanmıyorsunuz her seferinde aynı duruma düşüyorsunuz
Çünkü önce kulüple anlaşılır, oyuncuyla görüşme izni alınır yapılır.

Bize aksine aracılar isimleri getiriyor. Oyuncuyla anlaşıp kulübüne teklif yapıyoruz.

Bu da her oyuncuda aynı döngüye girmemize sebep oluyor.

Burhan Can

how-many-times-do-we-have-to-teach-you-this-lesson-old-man-hi-there-young-people.gif

Engelledim zaten rahat rahat abi cekebilirsiniz rts
Yav abi mabi çeken yok niye bukadar büyütüyorsun, gözüm? Okumasi bizim hosumuza giderken senin hosuna gitmiyor, olabilir. Bu nöbetlerdeki 500 sayfalar hep hosumuza giden mesajlarlami dolu sence? Hosuna gitmeyeni görme, görmemezlik olmazsa engelle. Bu kadar basit, senin kafan rahat olur ve tepki verdiklerininde.

az sakin ol sen de. bu işe girişiyorsan tepki görmen de doğal. Herkes okuyup geçerim kafasında değil.
Bunada 100% katiliyorum. Hele hele GSC'ye girmeyi biliyorsan, burdaka tasak geçmeyide bilip, görmemezlikten gelecen. Aslinda en iyisi, bazi espirilerden keyif almaya bak bence. Yoksa buraya az çok bilen kaç kisi gelip kaçti, kalinmaz buralarda hersey alinirsan.

Yav abi mabi çeken yok niye bukadar büyütüyorsun, gözüm? Okumasi bizim hosumuza giderken senin hosuna gitmiyor, olabilir. Bu nöbetlerdeki 500 sayfalar hep hosumuza giden mesajlarlami dolu sence? Hosuna gitmeyeni görme, görmemezlik olmazsa engelle. Bu kadar basit, senin kafan rahat olur ve tepki verdiklerininde.
Baya abi ceken var. Alintalamaya bakarsin görursun. Neyse rts uzatmaya gerek yok

kıymetli Renkdaş @Hayri Cund senin paylaşımlarını değerli buluyorum. Ama yok kadınlaşma , yok dimdik oldum vs topluluk ortamında hoş olmuyor. Hepimiz belli yaşın üzerinde olan Galatasaray sevdalılarıyız Özellikle argo ve nahoş kelşmelerden kaçınmak iyi olur bence saygılar
@Hayri Cund bana görede forumun MVP'lerinden.

Geri
Üst Alt