Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sarr‘in en büyük avantaji rahatlikla forvette de oynayabilmesi

Hem baba bir kanat hem iyi bir Osimhen yedegi almis oluruz

Ama konusuldugu gibi 50-60 falan vermek aptallik olur tabii

Altina da vermez kulübü, o yüzden bosuna tantana yapiliyor bence

50-60'a gider 22 yasindaki El Khannous cekip alirsin, 28 yasindaki oyuncuya bu paralara verecek luksumuz yok zaten Dursun gidecek 50-60 verecek, buna inandin mi sen gercekten?

Leao icin limit 40 milyon euro demisiz. Bu paranin ustune oyuncu baksalardi coktan alirdik kanat oyuncusunu.
Roma- Malick Fofana iptal olduysa u23'e de uyuyor ona döneriz gibi.

Sarr olursa geçen de yazdım sane düşük performansı, forvet yedeği sorunundan kurtulabiliriz profil anlamında... saha içerisinde barış ı forvete atmaktan daha büyük nir katkı sağlar... dezavantajı ne olur? Bir anda sane ve yunus ikilisi rotasyona düşer... sorun yaşatırlar mı? Bence yaşatırlar...

ismaila Sarr da Leao da katkı verir ama bana ismaila sar biraz daha Okan hocam için daha uygun gibi geldi daha çalışkan bir profil Leao biraz daha sanenin iyisi gibi

Sarr‘in en büyük avantaji rahatlikla forvette de oynayabilmesi

Hem baba bir kanat hem iyi bir Osimhen yedegi almis oluruz

Ama konusuldugu gibi 50-60 falan vermek aptallik olur tabii

Altina da vermez kulübü, o yüzden bosuna tantana yapiliyor bence
Akli yerinde taraftarlar gormek guzel. Hayalperestligi birakip 3 ay zamani bosa gecirmeselerdi su ana kadar kadromuz hazirdi.

Leao nun artısı yetenek seti ama kendini toparlayabilir mi yoksa düşüş devam eder mi bilemiyoruz Sarr ise formda gelecek ve görünüşe göre bize gelmeye çok istekli şuan hangisi derseniz ben ortadayım . Hangisi bize faydalı olacaksa inşallah o olur.

Geri
Üst Alt