Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.473
- 103.425
- 5.238
laba kuzu gibi kemiklerini sıyırırBuchi laba mı döver jelert mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laba kuzu gibi kemiklerini sıyırırBuchi laba mı döver jelert mi
Onun için de başka seçenek kalmadı gibi bir durum zaten. Oyuncunun başka talibi yokmuş.Tescilliere gitmesin
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görünen o ki transfer işleri sürekli değişen durumlar, oyuncu-menajer-kulüp istekleri ve ödeme çeşitleri yüzünden asla bir gün söylenilen diğerini tutmuyor.E göster mesajı?
Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.
Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.
Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?
Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.
Renktas sen kime konusuyorsun? Alintiladiginla yazdiginin bir alakasi yokYalan, çelişen mesajlar görünce evet rahatsız oluyorum. Bunu da belirtiyorum. Sakıncası ne?
Ben halen ikisinden birinin geleceğini düşünüyorum ama demin bi haberde başkan özel ilgileniyor diye yazıyordu dursun Özbek bu haberi yaptırıyorsa sar alınacak demektirSarr ismi üzerinden Leao bitirilmeye çalışılıyor bence
Talisca kadar etki edemezOnun için de başka seçenek kalmadı gibi bir durum zaten. Oyuncunun başka talibi yokmuş.
Talisca'dan çıkıp transfer çalımı olayına dahil olabilirler ama biz artık tamamen iptal ettik.
Bu ne lan kraloyun.comda oyun mu oynuyonFB bize bu halde çalım atıyorsa atsın zaten
Ekli dosyayı görüntüle 332316
Anlık form durumu olarak topçu olup olmadığını tahmin edebiliyoruz ama hakkında o kadar çok İtalyan menajer yazıp çiziyor ki herhangi bir talibi olmadığını anlayabiliyoruz. Kime çakabilirsek diye bakıyorlar.leao topçu olsa 1 tane teklif alırdı şimdiye kadar.
Jelert ile ilgili satın alma opsiyonu detayları konuşuluyor. Oyuncudan en az zararla çıkacağız inşallah. O da artık Fransa gibi bir ülkede kendini geliştirir inşallah İngiltere fırsatını tepti.
KAP içeriği düz kiralama gibi...Jelert ile ilgili satın alma opsiyonu detayları konuşuluyor. Oyuncudan en az zararla çıkacağız inşallah. O da artık Fransa gibi bir ülkede kendini geliştirir inşallah İngiltere fırsatını tepti.
lan bizim toplam bu kadar topçumuz var mı?FB bize bu halde çalım atıyorsa atsın zaten
Ekli dosyayı görüntüle 332316
Bide siyah ekran yaptımı zammı kaparSarr için 40+5 verir bırakırlar gsde gsliye saygı olmaz çünkü ama torr 10 kere zam istesin 10 kere yaparlar o zammi.Para bir tek garibana yok
14yabanci.comBu ne lan kraloyun.comda oyun mu oynuyon