Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ne alaka? Sağ bek mi var takımda mevkisi belli olmayan adam 1 maç var 10 maç yok yerine kimin ne oynadığı belli değil. Jakops bazen oynuyor iyi diyorsun sonra yine yok. Bu senaryoda takıma bek lazım mı değil mi?
belirttiğim gibi her mevkiye adam alınsa niye alındı denmez.
ama hedefimiz şampiyonluk ve geçen yılki CL başarısı veya bi tık üstü ise beklere gerek yok bence. zaten yapacağımız transfer sayısı da kontenjan nedeniyle aşağı yukarı belli. öncelikli 2,3 mevkiye iyi, kaliteli adam alsınlar yeter.
Jakobs'un iyisi 30 milyon,. Hedefim Cl'de final, 350 milyonda bonservise veririm diyorsak alayını satsınlar.

Lemina ile o sözleşmeyi uzatan yönetim, uzatılmasına okey verdiyse eğer ki vermiştir bunlar, teknik heyet

yazık ya. böyle bi kafasızlık, saçmalık ne desem boş

şu sezon bitsin de gitsin şunların alayı

@Cafer Güney cefferinim senle ayrı düştük leao - sarr konusunda

hacı maalesef senin sonradan elden çıkarma konusuna hak versem de

(bu arada bu oyuncuyu toplasan 5-6 kere izlemişimdir) sarr en azından yükselişte ve leao gibi üstün kabiliyetli bir adam. leao düşüşte bi eleman ve buraya gelip iyicene tepetaklak gidebilir. sarr ise tam tersi nasıl desem işte Barış misali her sene giderek artıyor performansı.

pl liginde o tempoyla o takımda bu skorları istatistiği yapmak kolay iş değil.

Gayet alakası var aslında. Orada kolpa molpa yazanlar fazla diyorsun ben de yalanları belirtmemin sakıncası ne diyorum. Gayet alakalı gördüğün üzere. Her neyse transfer nöbetini meşgul etmeye de gerek yok daha fazla.
Ha öyle demek istedin, bende benim dedigime yalan dedin zannettim ki ben dogru yalan diyecek birsey dememistim ama anladim. Son cümlende haklisin

Eger Pape Sarr transferi gercekten olma asamasina gelmisse her türlü kontenjan acilmali

Artik Torreira, Lemina, Singo, Jakobs veya Sallai mi gönderilir bilemem

@Cafer Güney cefferinim senle ayrı düştük leao - sarr konusunda

hacı maalesef senin sonradan elden çıkarma konusuna hak versem de

(bu arada bu oyuncuyu toplasan 5-6 kere izlemişimdir) sarr en azından yükselişte ve leao gibi üstün kabiliyetli bir adam. leao düşüşte bi eleman ve buraya gelip iyicene tepetaklak gidebilir. sarr ise tam tersi nasıl desem işte Barış misali her sene giderek artıyor performansı.

pl liginde o tempoyla o takımda bu skorları istatistiği yapmak kolay iş değil.
Koca sezon 1 asist yapmış olması, sağ kanat olması, 3-5 ay sonra 29 yaşına basacak olması, hiç büyük takımda oynamaması çok düşündürücü şeyler ya.

Leaoyu da istemiyorum ama hem 1.5-2 yaş daha küçük hem büyük takım tecrübesi var ve isimli de diğerine göre, 1 sezon vasat oynasa aldığının 5-10 altına satarsın gibi

Geri
Üst Alt