- 3 Temmuz 2012
- 140.594
- 88.694
- 5.478
Sarr geliyor o vakitBir yaşlı kontenjani
Bi de u23 kontenjanından kullancaz dedi
Kanat ve Santrafor değişebilir hangisinde yaşlı hangisinde u23 kullanacagimiza bu hafta karar vercez diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarr geliyor o vakitBir yaşlı kontenjani
Kanat ve Santrafor değişebilir hangisinde yaşlı hangisinde u23 kullanacagimiza bu hafta karar vercez diyor
Mental dağıldı onuntorreira tamamen mentaliyle oynuyor istese en iyi haliyle oynayabiliyor
@Emre Zeytinli tekrar gsli olacakGSC de övecek fb topcusu azaldı talisca gidiyorsa
bugün geri kosuyorduMental dağıldı onun
Toparlaması zor
Her sosyal medyaya girdiğinde Devrim karşısında
Yıkılıyor hemen
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmaz abi olmaz iste ikisinin bak ligini migini geçtim cl performansları arasında 50 kat fark var ya biri rodri biri Mustafa Sarp.Dedigim gibi o zaman lemina da cl performansını gösterip 10 istesin yıllık ona da verelim öyle is olmaz yani.Suanki osde en son gitmesi gereken adam lemina.En azından 25 maç da olsa her kritik maçında super oynuyor.Digerlerinin total sezonda iyi oynadığı 20 mac yokMaaş mevzusunun ipini kaçıran tamamen yönetim. Geçen sene gidicem triplerine girip maaş zammı alan adam olunca sen de istersin. Biraz bu işe profesyonel olarak yaklaşalım. İş yerinde senden az iş yapan adam senden çok alıyorsa sen de isyan edersin. Lemina’yı geri getirsinler diye en çok isteyenlerden biriydim burada. Mevcut yabsncı kuralında torreira lemina ikilisinden birisini illa yollayacaksak ben leminayı seçerim. Yoksa tekrar söylüyorum bu takımda Sallai Singo Barış Sara gibi adamları yollarım. Lemina yedekte stoper + libero oynatacağın tek adam bunun da farkındayız.
Bir yaşlı kontenjani
En buyuk penalti kozunu yolluyorlar.bu arada taliscayı gondermek dırek mallıktır herif durduk yere gol atıp macı alıyor
Böyle bir salaklık Fenerbahçe için bile fazla
Leaoyu alacaklardır yerine.Böyle bir salaklık Fenerbahçe için bile fazla