Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Okan Hoca önce 2 oyuncu (1 kanat 1 santrafor, biri u23 ama hangisi u23 olur bakıcaz) dedi... Sonra açıklamanın devamında değişebilir de tabi bu işler, transfer süreci dinamik dedi... Ama öyle 5+ transfer gelecek havası yok gibi pek... Veya birileri gidecek de o gelecek bu gelecek haavası yok gibiydi...

Maaş mevzusunun ipini kaçıran tamamen yönetim. Geçen sene gidicem triplerine girip maaş zammı alan adam olunca sen de istersin. Biraz bu işe profesyonel olarak yaklaşalım. İş yerinde senden az iş yapan adam senden çok alıyorsa sen de isyan edersin. Lemina’yı geri getirsinler diye en çok isteyenlerden biriydim burada. Mevcut yabsncı kuralında torreira lemina ikilisinden birisini illa yollayacaksak ben leminayı seçerim. Yoksa tekrar söylüyorum bu takımda Sallai Singo Barış Sara gibi adamları yollarım. Lemina yedekte stoper + libero oynatacağın tek adam bunun da farkındayız.
Olmaz abi olmaz iste ikisinin bak ligini migini geçtim cl performansları arasında 50 kat fark var ya biri rodri biri Mustafa Sarp.Dedigim gibi o zaman lemina da cl performansını gösterip 10 istesin yıllık ona da verelim öyle is olmaz yani.Suanki osde en son gitmesi gereken adam lemina.En azından 25 maç da olsa her kritik maçında super oynuyor.Digerlerinin total sezonda iyi oynadığı 20 mac yok

yav ne 4 5 transferi 2 transfer olsun öpüp başınıza koyun kim dedi 4 5 diye kolpa sıkmış

Orta saha:
P. M. Sarr
Hakan Çalhanoğlu

Stoper:
Nathan Zeze u23

Sol kanat/Santrafor:
Matys Tel u23

Sadece Nhiaga'yı kiralayarak, yukarıdaki operasyonu yapabiliyoruz. Bir umut. :D

bariz gecen seneden cok gerideyiz seviye olarak iki transfer ne yahu tonla eksik varken

Bayern gecen sene Woltemade‘yi istediginde Stuttgart aynisi yapmisti

Bayern 50 vermisti, Woltemade gitmek icin baski yapti ona ragmen Stuttgart israrla vermedi, Bayern ile masaya bile oturmadilar

Dönem sonu 75‘e Newcastle‘a sattilar

Yani 30 diyorlarsa 30‘dur, asagisina vermezler oyuncuyu

Geri
Üst Alt