Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.254
- 62.221
- 3.473
yalnız iyi bi kanat düşürürsek barış sane 2si de yedek oturacak gibi duruor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hiç bir PL takımı almaz onu
bana yalakalik yapmana gerek yokHocam muhteşemsin severek takiplioruz
sane son dkdaki hareketi ile haftaya barısın yerınde 11 cıkar twitter muridleri tüm hafta o hareketi paylasacaktıryalnız iyi bi kanat düşürürsek barış sane 2si de yedek oturacak gibi duruor![]()
GSC de övecek fb topcusu azaldı talisca gidiyorsa
çok şişti kadroları biz ne kadar problemliysek onlar x5 katı falan. biz 8 9 adam içerisinde kadro planlayamıyoruz onlar 25 tane oyuncuyla yapmaya çalışıyor bunu. üstelik bu kadar maddi yükü azaltmak için para edenleri de satmaları lazım. sidiki gibi. yoksa kontenjana uyuyor mis gibi de rotasyon oyuncusu bence. srıf bu sebepten taliscaya talip varsa satar mı satar bunlar.felaket bi planlama suan ortasahalarını ayakta tutan herif kante oda form kaybeder fredde büyük kayıp bunlara
sınır varken bu nasıl mumkun olacakOkan buruk'ta yönetimle el ele takılmaya devam ediyor. Şimdi bana iki tane 11 çıkaracak kadro lazım derken, ne oldu da 2 oyuncuya tav oldun.
Katiliyorum, yüzyilin kazigini soktular Newcastle‘aWoltemade baya kötü topçu Stuttgart adam öttürüyor hemen uzaklaşalım
hayricund.net
öyle olmalı zaten. ikisi de kenardan katkı verir, yerlerine alınacak oyuncular düştü mü 11 e koy ikisi de oynar. win win olur bizim için.yalnız iyi bi kanat düşürürsek barış sane 2si de yedek oturacak gibi duruor![]()