Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Bir takımda orta saha oyuncularının deneyimli olması lazım; bizim is bilmezler ne yapıyor, gidip 3 tane 23 yas alti orta saha oyuncusu alıyor.
23 yas alti icin en ideal bölge kanat bölgesi çünkü en az o bölgede yapılan hataların skora ve oyuna etkisi oluyor, en az o bölgedeki hatalar göze batıyor.

takım üç kulvar kaldırmaz.. takıma heyecan lazım.. 2 transfer falan hikaye

farketmez genc topcusun ısırman lazım o dkda bile osimhen niye 90 dk cabalıyor?

tek bu mac icin degil genel olarak nhaga tutuk oynuyor ben genc dinamizmi göremiyorum

Bugün ben de ekstra bir şey görmedim de şimdiye kadar oynadığı tüm maçlar (hazırlık maçları dahil) gayet hırslıydı da, katkı vermek ve kendini göstermek için çırpınıyordu da hem toplu hem topsuz oyunda...

Tabi şu da var... Aşırı kendini gösterme ve her topta bir şeyler yapma hevesi hata da yaptırır... Okan Hoca da olgun oyna falan demiş olabilir bugün mesela girerken... Yani alternatif olabileceğini göstermesi için olgunluğu da göstermesi lazım sonuçta...

Bu arada bu home grown statüsü kazanma olasılığı zaten yokmuş... O yüzden düzenli ilk 11 oynayacağı bir yerlere kiralanmasında sakınca görmüyorum artık ben de...

sana kaptanım demek ıstıyorum

seni baldızım <3 diye instagramda paylasmak ıstıyorum

okan hoca'nin su transferler konusunda artik sert cevaplar vermesi lazim. bu kadar pasiflik fazla.
Kendi sonunu hazırlıyor. Dursun kaç ay lemina'yı bekledi şimdi kontenjan muhabbetiyle uğraşıyoruz. Yav 4 sene şampiyon olmussun bu 5. Senen çık konuş kardeşim herkes arkanda olur . en çok okani eleştirenlerden biriyimdir vallahi helal olsun derim yav ne bu pısırıklık vur masaya yumruğunu arkadaş yönetimin ekmeğine yağ sürüyor. Bu kulübün basın sözcüsü nerede ? Kavukçu nerede ? metin ne b.ka yarıyor ? herşeyi kendi üstleniyor bütün tepkiler buna geliyor.

Batrakov umarım iyi çıkar, onun katkısı çok çok önemli olacak.
Hem de fazlasıyla önemli...

Bu arada senin mesajınla alakalı değil ama herkes hocanın konuşmasından 2 oyuncu alıp transferi bitireceğiz manası çıkarmış ama transfer sezonu bitene kadar oyuncu alırız farklı mevkilere de oyuncu alabiliriz gibi bir sözü de var... bence haftaya 2 oyuncu ondan sonra da bir iki oyuncu daha gelecek... yerliler de sona bırakılacak gibi...

Takımda o kadar eksik var ki işin içinden nasıl çıkacağız inanın bilmiyorum.

Geri
Üst Alt