Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.677
- 3.287
- 1.198
Buna çok sevindim. O paralara asla etmeyecek bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan’in roportajdan sonra hic umudum kalmadi. Dursun iki transfer daha yapar bitirir. Kimseyi gonderemez bunlar.pape sarr fırsatını değerlendiremezsek üzücü olacak. yaşı da hala çok genç.
Dur daha karar vericez. Transfer dediğin son gün karar verilip yapılır.Kanat ve santrafor işini Göztepe maçına da yetiştiremeyeceğiz
Ben bilmem dursun bilir desinoyle yonetime sallamasina falan da gerek yok. transfer konusunu bana sormayin dese yeter.
yanlış yapıyor valla ama hoca bu konuda yanlışı devam ettirmeye niyetli yapacak bir şey yok.oyle yonetime sallamasina falan da gerek yok. transfer konusunu bana sormayin dese yeter.
Ciddi mi?konyak şutlanmış tüh yeni duyumlar verecekti
Messi haberi güzeldi benceTuzemen in tutturdugu tek şey klozetteki dışkısidir başkada bişey tutturamaz
farketmez genc topcusun ısırman lazım o dkda bile osimhen niye 90 dk cabalıyor?
tek bu mac icin degil genel olarak nhaga tutuk oynuyor ben genc dinamizmi göremiyorum
Tek adam alsınlar o da Pape olsun diyorumpape sarr fırsatını değerlendiremezsek üzücü olacak. yaşı da hala çok genç.
Kendi sonunu hazırlıyor. Dursun kaç ay lemina'yı bekledi şimdi kontenjan muhabbetiyle uğraşıyoruz. Yav 4 sene şampiyon olmussun bu 5. Senen çık konuş kardeşim herkes arkanda olur . en çok okani eleştirenlerden biriyimdir vallahi helal olsun derim yav ne bu pısırıklık vur masaya yumruğunu arkadaş yönetimin ekmeğine yağ sürüyor. Bu kulübün basın sözcüsü nerede ? Kavukçu nerede ? metin ne b.ka yarıyor ? herşeyi kendi üstleniyor bütün tepkiler buna geliyor.okan hoca'nin su transferler konusunda artik sert cevaplar vermesi lazim. bu kadar pasiflik fazla.
Hem de fazlasıyla önemli...Batrakov umarım iyi çıkar, onun katkısı çok çok önemli olacak.