Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Hakan gelirse kaptan kim olacak batrakov mu hakan mı

Şimdi hoca santrafor u23, kanat ana kontenjan veya tersi olabilir, cevap beklediğimiz oyuncular var dedi ya...

Kanat için adı ciddi kaynaklarda geçen ve hani reddedilip çekilmediğimiz u23 oyuncu kaldı mı yahu? Ben mi unuttum acaba diye düşündüm ama aklıma gelmedi... Kim var u23 kanat cidden ilgilendiğimiz?
Mathys Tel + Jonathan David

hiç maceraya gerek yok.. hakanç, sarr orta sahaya.. torreira gitsin başka yerde macera arasın skills videolarını açın bir tane adam akıllı tackle yok sürekli zam istiyor icardi ile oynasın.. leao gelmeli bu takıma adam süperstar osimhenle çok iyi ikili olur .. palacelı sarr forveti de yedekler de yedek beklemez.. sane gidecekse kesin gelmeli.. dju geleceğe yatırım alınmalı.. canı almaları lazım da alamadılar.. veiga da para harcanacaksa alınmalı zeze falan bunun yanında solda sıfır kalır..
Adam 2 tane transfer yapacaz diyo sen 20 tane adam aldırdın hocam yangın yapmamız lazım

Ona biz 8 diyelim

images-16.webp

4 transferle kadro derinligide sağlanır kalitede artar en az 4 transfer lazım yada 3 çok kaliteli transfer gerekiyor.Her ne kadar guvenmesemde hakana hayır demem

SON DAKİKA | Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar transfer sayısı artabilir, değişebilir de... Çok dinamik bir şey transfer. Farklı yerlere de transfer yapabiliriz."

He tamam tamam

Şuursuzlar gerçekten, 3 transferle kapatırlarsa şampiyon da olsalar sürekli istifa isterim böyle saçmalık var mı!!!

Transfer dönemi hayırlısıyla bir bitse de artık ne olacaksa olsun... bugünkü maçta herkes bence islim üstündeydi... kalacak mıyım gidecek miyim? Benim yerime birisini alacaklar mı? Düşüncesi bence oyuncuların hepsini ve hocayı da olumsuz etkiliyor... mental olarak hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz ki bunun en büyük suçlusu da bugüne kadar son güne kadar transferi bekletmeye inat eden yönetim...

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim... maç boyu şu naç kazasız belasız bitsin modundaydım... transferler bitene kadar kayıp yaşamamak önemli... yine bence eylül sonuna doğru herkes performansını yakalayacak...

Bugun De Zerbi bunlari soylemis:

“For Pape Sarr, he started pre-season late because he stayed in Senegal until the first week in August, I think. He’s a good player. I don’t know if he stays or not we have to analyse the situation, but he is another very very important player.”

Geri
Üst Alt