- 3 Temmuz 2012
- 140.594
- 88.693
- 5.478
Hakan gelirse kaptan kim olacak batrakov mu hakan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mathys Tel + Jonathan DavidŞimdi hoca santrafor u23, kanat ana kontenjan veya tersi olabilir, cevap beklediğimiz oyuncular var dedi ya...
Kanat için adı ciddi kaynaklarda geçen ve hani reddedilip çekilmediğimiz u23 oyuncu kaldı mı yahu? Ben mi unuttum acaba diye düşündüm ama aklıma gelmedi... Kim var u23 kanat cidden ilgilendiğimiz?
Adam 2 tane transfer yapacaz diyo sen 20 tane adam aldırdın hocam yangın yapmamız lazımhiç maceraya gerek yok.. hakanç, sarr orta sahaya.. torreira gitsin başka yerde macera arasın skills videolarını açın bir tane adam akıllı tackle yok sürekli zam istiyor icardi ile oynasın.. leao gelmeli bu takıma adam süperstar osimhenle çok iyi ikili olur .. palacelı sarr forveti de yedekler de yedek beklemez.. sane gidecekse kesin gelmeli.. dju geleceğe yatırım alınmalı.. canı almaları lazım da alamadılar.. veiga da para harcanacaksa alınmalı zeze falan bunun yanında solda sıfır kalır..
Yangının da faydası yok takan yok bizle aynı fikirde olan yok.Ne yönetim,ne hocanın umurundaAdam 2 tane transfer yapacaz diyo sen 20 tane adam aldırdın hocam yangın yapmamız lazım
Bu işler kismetGoztepe macina bir oyuncu yetistirilmek isteniyor
Hocam ses çıkartmazsak o 2 tane de gelmezYangının da faydası yok takan yok bizle aynı fikirde olan yok.Ne yönetim,ne hocanın umurunda
yav senelerdir aynı adamları izliyoruz biraz değişmesin mi? yüzleri eskidi heyacanlar düştü..Adam 2 tane transfer yapacaz diyo sen 20 tane adam aldırdın hocam yangın yapmamız lazım
Lig sonuna kadar her hafta bir topçu yetiştirilmek istense 28. Hafta falan kadro tamamlanmış olurGoztepe macina bir oyuncu yetistirilmek isteniyor
Bana sorsan takımın yarısını değiştiririmyav senelerdir aynı adamları izliyoruz biraz değişmesin mi? yüzleri eskidi heyacanlar düştü..
Onlar mecbur gelecekti zaten de ekstra olmazsa çok sıkıntı yaHocam ses çıkartmazsak o 2 tane de gelmez