Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Tel den iyi profil kanat kim Barış ve sane ile rotasyonu kabul edecek ve bizim takıma gelebilecek

Rotasyonluk bir durum yok sezonda ortalama 55 mac yapiyor bu takim 4 kanat oyuncusu yari yariya oynasa 27-28 90 dk mac yapiyor .. Mac ici degisiklikleri de dusunursek her topcu minimum 35 maca cikar..
Baris ve Sane bu kadar kotuyken Tel riskli is olur..
Artik sunu idrak etmek lazim psg gecen yil doueyi kang leeden az oynatti ligde .. Oyunculari verimli kullanmadikca sikinti yasiyoruz..Herkes sans bulacak iyi oynafigi surece..

Tel'in biraz olmuş ve daha teknik hali eze.

Biraz da oyunculara ekstra birseler biz katsak, geliştirsek falan 2 senedir gelişim gösteren herif yok takımda hep yerinde sayıyor.

21 yaşında kanat forvet. Her adama kiralık gidiyorsun al sana kiralık fırsat işte.

Bize gelen gelişmeyi bırak geri gidiyor.

Leao anlatıldığı gibi bir sporcu ise

demek suretiyle bu transferden çekilmek gerekir

Sarr gibi bir profile 45-50m yatırım yapmak tam anlamıyla delilik olur.. isterse asgari ücrete oynasın burada. Sezon ortasında 29 olmuş oluyor. Tam ölü yatırım. Yıldız vs. de değil, ismi yok ki piyasasını korusun yaşlandıkça

Geçen sene konferans liginde iyi stat kastı yanıltmaması lazım. Oynadıkları takımlar ortada

Takımdaki büyük kangrenlerden birisi sol bekin ileriye katkısının neredeyse 1/10 olması. Aynı şekilde sallai için de 2/10 diyebiliriz.

Rezalet bir planlama. Herkes her yerde oynasın diye diye takımı çorbaya çevirdi adam.

Hücum becerilerini kaybetmiş gibi, bek rotasyonuna mı dahil etsek.

Bence becerilerini kaybetmekten ziyade artik cozuldu rakipler tarafindan.. Barisi 2 metre uzaktan savunan cogu bek kitler avustralya paraguay hocalari bu noktayi iyi cozdu gercekten..
Ligde sol bek baslasa kizmam en azindan hucuma katki saglar

Para konusunda hemfikiriz son kullanıcısı biz olacağız gelirse

GS'lılık konusuna gelirsek bence Hakan GS'lı ondan yana bir tereddütüm yok

Ama bu adamlar olaya bizim gibi taraftar gözüyle bakmıyorlar

Onlar için para daha öncelikli bir konu

Son döneminde alabileceği en yüksek kontratı düşünüyor

Sonuçta adamın mesleği bu

Ben uygun bir fiyata bize gelmesini isterdim açıkçası

Ve gelse eminim ki tepki olsa bile iyi oynadığı takdirde taraftar kabul ederdi

Ama bu saatten sonra zor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bana da çöküş döneminin başrolü olacakmış gibi geliyor. hayırlısı bakalım

Takımdaki büyük kangrenlerden birisi sol bekin ileriye katkısının neredeyse 1/10 olması. Aynı şekilde sallai için de 2/10 diyebiliriz.

Rezalet bir planlama. Herkes her yerde oynasın diye diye takımı çorbaya çevirdi adam.

Jakobs Lang ile oynarken Lang önüne çok iyi toplar bırakıyordu bindiriyordu. Barış ile oynamak çok zor hücumda.

Barisin en cok top oynadigi adam Eren. Eren oyunda olunca ice devrilip erene top atiyor.

Jakobs varken yanyana cizgide oluyorlar bazen.

Heis ben de sağ beki u23 ile doldurma taraftarıyım da Sallai’nin geçen sene 6 asisti var yav. Bu maç da golle başladı o kadar değil.

Bir de Jacobs öyle böyle CL’de yaptığı savunmayla çok defoyu örtüyor daha iyisini 26 yaşında bulmak zor sanki senelerdir sol bek bulamadığımızı herkes çok çabuk unutuyor

Torreira Veneziaya falan gitmez maalesef

Neyse ki galibiyeti aldik. Zorlanmadik.

Simdi 2 gun kafa utuleyecek sosyal medya.

Haftabasi oncesinde somut bir haber beklemiyorum.

Heis ben de sağ beki u23 ile doldurma taraftarıyım da Sallai’nin geçen sene 6 asisti var yav. Bu maç da golle başladı o kadar değil.

Bir de Jacobs öyle böyle CL’de yaptığı savunmayla çok defoyu örtüyor daha iyisini 26 yaşında bulmak zor sanki senelerdir sol bek bulamadığımızı herkes çok çabuk unutuyor
Skor katkısı olarak söylemiyorum yav. Sallai geçen sene hep ileriye gittiğinde gösterdi kendini. Zaten adam yardımcı forvet yav ileride kullanılması gerektiğini hep söylüyorum. Yer yer çift forvet oyayacağız diye sallai profilindeki adamlara 30 milyon çekiyorlar.

Sallai bekte maç içinde çok savruk ve sürekli rakip ya arkaya kaçıyor yada her atak faul oluyor. Burada da adamın suçu yok herif bek değil. Sallaiyi 2 senedir en çok savunanlardan biriyim ama gerçeği de görmek lazım.
Bu adama da kendimize de yazık ediyoruz takımda bulunduğu süre boyunca adamın 27 yaşına kadar yetiştiği oyun tarzına hayır sen başkasın demek hem saçmalık hem haksızlık gibi geliyor bana.

Matar Sarr icin kontenjan sorunu olacaksa ben de Tel'e okey derim.. Su an ne Leao ne İ.Sarr en kritik transfer Matar Sarr
Orta sahaya iyi bir takviye yapılmazsa Şampiyonlar liginde birkaç macta rezalet skorlar görebiliriz. O skorlar ligede etki eder.

Son düzenleme:
Skor katkısı olarak söylemiyorum yav. Sallai geçen sene hep ileriye gittiğinde gösterdi kendini. Zaten adam yardımcı forvet yav ileride kullanılması gerektiğini hep söylüyorum. Yer yer çift forvet oyayacağız diye sallai profilindeki adamlara 30 milyon çekiyorlar.

Sallai bekte maç içinde çok savruk ve sürekli rakip ya arkaya kaçıyor yada her atak faul oluyor. Burada da adamın suçu yok herif bek değil. Sallaiyi 2 senedir en çok savunanlardan biriyim ama gerçeği de görmek lazım.
Bu adama da kendimize de yazık ediyoruz takımda bulunduğu süre boyunca adamın 27 yaşına kadar yetiştiği oyun tarzına hayır sen başkasın demek hem saçmalık hem haksızlık gibi geliyor bana.
Singo'ya güvenebilsek Sallai satılsın ama Singo her depar attıgında acaba adalesini mi tutacak diye endişeleniyoruz.

Geri
Üst Alt