- 15 Nisan 2010
- 21.993
- 5.933
- 1.858
Golovin’i alalım abilik yapar. Monaco kazığı da özlemişizdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bu yorumun altına imzamı atarım işte böyle kaliteli yorumlar görebilmek için bu formu takip ediyoruz nadiren de olsa öyle yorumlara rastlıyoruzBarış için geçen sene de iş yapmaz artık deniliyordu kariyer sezonunu geçirdi.
2 maçtır rezalet ama ben yine de toparlayacağını düşünüyorum.
Barış, Sane, Yunus’tan en az geçen sene kadar gol katkısına ihtiyacımız olacak bu sene.
Ek olarak Sarr’ın gelmesi için sağ bekteki iki yabancıdan biri yollanabilir, Lemina’dan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum, oynadığında çok iyi çünkü dünkü gibi.
Hücuma da 2 yabancı 1 yerli eklemek lazım. Stoper dışında iyi bir kadro olgunluğuna ulaşılır.
Camavinga neyse de Kenan imkansız hiç hayal kurmayalımBen hala Camavinga ve Kenan Yıldız kovalandığını düşünüyorum.
İçimde bir his Kenan'a karşılık BAY + Singo + bir miktar para takası olabileceğini söylüyor. Juve'nin hem sağ beke ihtiyacı var hem de BAY'ı çok beğenmişlerdi kendilerine karşı. Bizim için de hem yerli oyuncu almış oluruz hem de BAY'ın Keçiören payından kurtulmuş oluruz. Singo yerine de Boey kiralar, geçer gideriz..
----------------Uğurcan---------------
Boey--Davinson--Sarr--Jakobs
---------Camavinga--Sarr---------
Yunus------Batrakov------Kenan
----------------Osimhen---------------
---------------------Lemina-------------------
Sallai---U23--A.kerim--Eren/Kazım
----------------Nhaga--Sara----------------
Sane-----------İlkay---Armando/Berat
------------------------Tel------------------------
%50'si yine kalsın Barça'da. Biz 50'sini alıp oynatalım.Abi çok zor. Hakların %50'si barca'da en az 1 ay sürecek pazarlık olur bunda. İhtimal vermiyorum pek maalesef.
Singo ilk 11 çıkmayacaksa niye tutuyoruzki
Geçen sene de Jelert’e çılgın teklifler vardı güya, alayı yalan dolan.
Aynen Singo’ya 40 veriyorlar ama biz vermiyoruz.