Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Teze-golovin-camara sar gönder 3 yıl vade 60 milyon euro

Ortasahaya Sarr gelecekse gidecek kişi Sara dır bana göre. Çünkü Batagovun gelişiyle boşa çıktı, artık 8 numarada oynar ama Sarr da orda oynar, Torera var. Lemina nın ise kadroda muadili yok defansif ortasaha olarak. Diğer olasılık Singodan çıkılması yedek sağbek olarak zaten çok maliyetli, oraya yerli yedek alınabilir yada Nhaga yı kiralık gönderip u23 sağ bek alınabilir. 2 tane kontenjanı sağbeke harcamak gereksiz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış için geçen sene de iş yapmaz artık deniliyordu kariyer sezonunu geçirdi.

2 maçtır rezalet ama ben yine de toparlayacağını düşünüyorum.

Barış, Sane, Yunus’tan en az geçen sene kadar gol katkısına ihtiyacımız olacak bu sene.

Ek olarak Sarr’ın gelmesi için sağ bekteki iki yabancıdan biri yollanabilir, Lemina’dan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum, oynadığında çok iyi çünkü dünkü gibi.

Hücuma da 2 yabancı 1 yerli eklemek lazım. Stoper dışında iyi bir kadro olgunluğuna ulaşılır.
İşte bu yorumun altına imzamı atarım işte böyle kaliteli yorumlar görebilmek için bu formu takip ediyoruz nadiren de olsa öyle yorumlara rastlıyoruz

Ben hala Camavinga ve Kenan Yıldız kovalandığını düşünüyorum.
İçimde bir his Kenan'a karşılık BAY + Singo + bir miktar para takası olabileceğini söylüyor. Juve'nin hem sağ beke ihtiyacı var hem de BAY'ı çok beğenmişlerdi kendilerine karşı. Bizim için de hem yerli oyuncu almış oluruz hem de BAY'ın Keçiören payından kurtulmuş oluruz. Singo yerine de Boey kiralar, geçer gideriz..

----------------Uğurcan---------------
Boey--Davinson--Sarr--Jakobs
---------Camavinga--Sarr---------
Yunus------Batrakov------Kenan
----------------Osimhen---------------

---------------------Lemina-------------------
Sallai---U23--A.kerim--Eren/Kazım
----------------Nhaga--Sara----------------
Sane-----------İlkay---Armando/Berat
------------------------Tel------------------------

Ben hala Camavinga ve Kenan Yıldız kovalandığını düşünüyorum.
İçimde bir his Kenan'a karşılık BAY + Singo + bir miktar para takası olabileceğini söylüyor. Juve'nin hem sağ beke ihtiyacı var hem de BAY'ı çok beğenmişlerdi kendilerine karşı. Bizim için de hem yerli oyuncu almış oluruz hem de BAY'ın Keçiören payından kurtulmuş oluruz. Singo yerine de Boey kiralar, geçer gideriz..

----------------Uğurcan---------------
Boey--Davinson--Sarr--Jakobs
---------Camavinga--Sarr---------
Yunus------Batrakov------Kenan
----------------Osimhen---------------

---------------------Lemina-------------------
Sallai---U23--A.kerim--Eren/Kazım
----------------Nhaga--Sara----------------
Sane-----------İlkay---Armando/Berat
------------------------Tel------------------------
Camavinga neyse de Kenan imkansız hiç hayal kurmayalım

Programlardan birinde

"yaz aylarinda o rakimda oynamak cok zor" duydum.

Evet erzurum deplasmani aralim subatta harikadir zaten...

Singo ilk 11 çıkmayacaksa niye tutuyoruzki

Geçen sene de Jelert’e çılgın teklifler vardı güya, alayı yalan dolan.

Aynen Singo’ya 40 veriyorlar ama biz vermiyoruz.

Singo'yu maks 20 milyon bons + maaşının bir kısmını kulüpten giderken elden verip göndermece olur şuan. Dünya kupasında da sakatlanıp çıktı, iyi oynadı ama yeterince oynayamadı yine.

Bakalim hangi transferi ya da transferleri uefa lsitesine yetistiremeyecegiz. Bu transfer sezonunda pastanin cilegi o olacak.(Daha dogrusu tuy dikmesi)

Geri
Üst Alt