Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.116
- 110.063
- 4.878
Jensen tam bizlik topçu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet mubalaga da Turk halkinin ustune yok. Her oyuncu transferi risktir. Leao’nun potansiyeline 40 veriyorsun. Risk midir? Evet ama eger tutarsa aynen Osimhen gibi normalde alamayacagimiz bir profil.Leao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.
Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol
El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya
simdi iyice ikna oldum cöpmüşBitk rotasyon haliyle geçen sene Serie A da 1850 dk da
9 gol 3 asist
2024-2025 de ise 2200 dk da
8 gol 10 asist
CL de 3 gol 1 asist
Sarr ise
9 gol 1 asist
8 gol 7 asist
Aynı dönemde.
Leao zaten 2023-2024 dönemine kadar halinde olsa 100-120 arası bonservis ile Olise veya Rodrygo yerne Bayern ya da Real de oynuyordu.
Sarr orta sıra takımı futbolcusu ama kötü değil oralar için mükemmel oyuncu. Şampiyonluk için ise Leao daha net hamle bana göre form durumu şüpheli de olsa
Genelde geçen senenin istatistikleri üstüne konuşuluyor üstad, bu adam istikrarsızlıkla bile double double yapıyor Serie A'da (geçen sene dışında. yine takımın en skorer adamıydı)Leao'nun yeteneği belli lakin istikrarsız ve keyfi isteyince oynayan bir topçu, bu nedenle bize uygun değil bence. Zaten sane de aynı şekilde istikrarsız ve keyfi isteyince top oynayan biri. 2 tane böyle topçu sahadayken iyi futbol çıkması pek mümkün değil
Son sezonu hariç sahada süre aldığı neredeyse her iki maçtan birisinde gpl katkısı yapmış. Skor dağılımı bir kanat için çok iyi. Bu sezonlardan birisinde neredeyse takımı tek başına şampiyon yaptı. Genel olarak da son sezon hariç takımını sırtlayan ikonik oyuncusu olmuş Milan'nın. Bugğn burada istenmemesine sebep olan forvet oynadığı ve çöküşteki Milan ile son sezonunda da oynadığı her üç maçtan birisinde gol katkısı vermiş.Saha dışı sorunlar ve bunların saha içine yansıması. İstikrarsızlık. Bir maç harikalar yaratıp, üç maç saç baş yoldurma...
Sorun yetenek ya da oyunculuk değil.
Geçen sene sorun sadece Leao değildi. Oynadıkları futbol kanser edici türdendi. Leao'yu salsalar gol atacak dediğim çok fazla maçı vardı ligin ilk yarısında, ikiden sonra o da artık saldı.Genelde geçen senenin istatistikleri üstüne konuşuluyor üstad, bu adam istikrarsızlıkla bile double double yapıyor Serie A'da (geçen sene dışında. yine takımın en skorer adamıydı)
Takdir edersiniz ki defansın bizim lige göre daha sert ve sistemli yapıldıgı bir lig. Kilit açması en zor liglerden belki de.
Gecen sene Leao'nun birlikte oynadıgı adamlar..
Nkunku 32 maç 7 gol 3 asist
Pulisic 30 mac 8 gol 4 asist
Fullkrug (ST) 20 maç 1 gol
Santiago Gimenez (ST) 16 maç 0 gol 2 asist
Bizde Osimhen gibi bir makine var. Osimhen olmasa Leao'yu asla istemezdim ama çok iyi uyum yakalayacaklarını düşünüyorum. Bu adam yeni 27 yaşına girdi, bence yiyecek çok ekmeği var. Yeni takım büyük bir motivasyon olur diye düşünüyorum sadece. Sonunda kim olursa olsun takımımız adına hayırlısı olur İnşallah..
Sane konusunda da size sonuna kadar katılıyorum.
Büyük ihtimalle Leao reis..sarr olmayacak gibi
kimi aliyoruz
Hemen yarın gelsin
Sarr iptal yeni hedefimiz Sarrsarr olmayacak gibi
kimi aliyoruz
Leao çöp değil geçen sene kötü oynaması da problem değilLeao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.
Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol
El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya
tottenham çok kötü telin ayağına top değşmediAdamlar Tel i oynatıyor bizde kiralarız falan dioz