Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Can uzun almadigimiza, batrakov‘u aldigimiza pisman olacaz

Can, her anlamda uyun saglamaya daha yatkin oyuncuydu, taraftari da costuracak potansiyeli, kaptan ve efsane olacak potansiyeli vardi

Bundan sonra artik imkansiz
Ben enciso için öyle düşünüyorum nerdeyse aynı bonservis ama çok daha tecrübeli

Can Uzun 50-60 istiyorlar mantıklı değil. Gerçek değeri 15m falan

25M na hangi Yıldız topçuyu alabilirsin merak ettim

25-30 milyon euro bu paralar bizim için yıldız topçu paraları.

eğer böyle olmasaydı, takır takır rahatlıkla verebildiğimiz paralar olsaydı tottenham'ın ona buna 90-100 basıp alabildiği gibi biz de çoktan leao'ya 50 sıkmıştık, ona buna 35-40 sıkıp transferleri bitirmiştik.

osimhen transferi istisna bi daha öyle bir şey olmaz.

Buchi Laba: "Ismaïla Sarr hakkında çıkan haberlerin çoğu doğru değil. Pape Sarr konusu ise daha somut."

Dursun öyle bezdirdi ki cuma gününe kadar transfer gelişmesi olmaz gibi geliyor.

6017.jpg

dün yediğin hurmalar durumu

Biz Osimhen'i alırken hadi 100 yılda 1 denk gelebilecek bir şans diye bütün riskleri aldık. Ama Uğurcan ve Singo maliyetleri tam anlamıyla bi kepazelik.

Bunların bedelini de hem ara transfer döneminde hem bu transfer döneminde böyle böyle ödüyoruz işte.

durumun böyle olduğu da çok belliydi, şansımıza bu yaz döneminde çok da fazla free agent oyuncu vardı işimize yarayabilecek, ama yönetimin yine had bilmezliği ve kendisini futbol uleması sanması sebepli bir sürü ucuz ve free agent ismi de elimizden kaçırdık.

haziran temmuz aylarında mabadımıza takacak donumuz yoktu bruno fernandes kovalıyorduk. işin kötüsü Batrakov'un kendisi çok ısrarcı olmasa belki onu da alamayacaktık. 10 numaraya 1 eylülde Muçi'yi çekerdik artık.

büyük başkan dedirtecek ya

Son düzenleme:
Normal şartlarda Dursun başkanın heykelinin açılışı filan yapılması gerekirken sezonun ilk maçında istifa ve küfür yiyecek kıvama getirdi taraftarı bu da bir başarı bence.

Geri
Üst Alt