Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.565
- 1.500
- 1.893
Beni eder yedek santrafor ve kanat için daha yüksek profile gerek yokEn olası ihtimal bu gibi görünüyor ama Demiroviç+Tel kimseyi memnun etmez kesinlikle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni eder yedek santrafor ve kanat için daha yüksek profile gerek yokEn olası ihtimal bu gibi görünüyor ama Demiroviç+Tel kimseyi memnun etmez kesinlikle.
CL listesi ile transfer ayni degildi galibaSon 12 gün, göreceğiz bakalım kimler gelecek kimler gidecek, az kaldı
Dedeyi ayrı tutuyorumUla 10 dk önce rodop paylaşmadın mı :d
Bravo hocam doğru bir noktaya bastınız onur üründül#YalancıDursunÖzbek
Dönem bitene kadar en az 1 transfer yapacaz. Al sana duyum. Benden iyisini bul getir forumu birakayimBütün duyum kaynaklarimizi cokerttin şimdi tşk geciyon eyvallah Serdar ağabey eyvallah
Yaşlı başlı adam diye kiyamiyormusunDedeyi ayrı tutuyorum

Bomboş bir topçuBu tel lesley gibi olur süre alamaz biz de boş topçu
Kodesten çikmissin knk hos geldinKimse gelmesin receple sevgili başkanı kolkola gsden defolsunlar
Hangi kontenjanla yapacaklar onu, taliscayi bile mecburiyetten yolladilar.Bıktım artık. Fener CL geçince Leao’da çeker. Biz de Demirovic, Botagov, Lesley ile başbaşa kalırız. Fener biz, biz Fener olduk. Sıddıki, Nene tadında transferlere devam.
Yeni değil ki
Lang veyahut demirovic gelecekLeao veya sarr duosundan biri dururken demirovic gelirse tesislerin kapısına zincirlerim kendimi
Bize ekmek çıkmazCelta Vigo Victor Nelsson'u istiyormus , bize ekmek cikmaz mi ordan
İki güne yaparlar organizasyonunu, yeter ki istesin.Hangi kontenjanla yapacaklar onu, taliscayi bile mecburiyetten yolladilar.