Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 722
- 591
- 1.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leao ile sarr milf kontenjanıGelirse gorursun. Leao, Sarr lardan Tel'e. Taraftar da kivama geldi.
Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmazenteresan halbuki ilk başladığında güzel haberler yapıyordu.
rahatı buldu anlaşılan video süreleri de verilince.
tamamen katılıyorum - takip ettiğim biri değildi ayrı ama EA tarafından bu şekilde çıkarmazdı "haber". o garip geldi.Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmaz
City bitmiş
Grealish kurtarıcı olarak giriyor
Ben yazmıştım bunu. İnanmamış mıydın? Oysa kaynağım @Ata B. Oğuz 'du.Bunlar harbiden hsonu çalışmıyorlar galiba ya![]()

ben bayadır arkasındayım Pazar günü tamamen offline oldukları iddiamın . (o gün maç yoksa tabi)Bunlar harbiden hsonu çalışmıyorlar galiba ya![]()
Onun amatör branşlarda haberleri çok iyi oluyor. Futbol haberleri dediğin gibi sözde haber yazmış olmak için yazmış gibi.Madem o kadar ciddi insan kiminle görüştüğünü yazar yoksa BCT'den farkı kalmaz
Bu kesin. Memur gibi özel günler, bayramlarda falan da çalışmıyorlar tatile gidiyorlar mesela. Ben buna eminim ama ispatlayamam.ben bayadır arkasındayım Pazar günü tamamen offline oldukları iddiamın . (o gün maç yoksa tabi)
hoca da farklı hedeften bahsetmedi valla bu arada çorum maçından sonra da acilen ilerisi vs diye 3 hedef işaret etti.Forvet
Sol açık
O.saha
Stoper
Stoper
Bunlar şart oğlu şarttı ama sadece ilk 2sini alacaklar muhtemelen
Yazık
zurhan’ı yasaklayın bi süre @Alper Altun. Paylaşılmasın