Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Serdar kellecinin irachan nas yeni de bruyne dedigi gibi nobet

hoca da farklı hedeften bahsetmedi valla bu arada çorum maçından sonra da acilen ilerisi vs diye 3 hedef işaret etti.

yönetim planlama eleştiriyorum ama hocadan da stoper için bir düşünce çıkmadı. (ya da ben hatırlamıyorum)

CL listesi sonrası 2 günde allahbilir Alanyalı Ümit'i yoklarlar bi sözde haber olsun .
Hoca transferden de planlamadan da anlamıyor zaten daha ne kadar kanıtlayacak bilmiyorum

Stoperi de hep yalandan söyledi yok fırsat olursa ön tarafı hallettikten sonra vs

Kime güveniyorsun allah aşkına ardaya mı ya

Dosta korku düşmana güven veriyoruz
HQaWt4SXMAABxyG

Sen Cilas maçından nasıl ders almıyorlar inanılmaz bir şey.

Hoca transferden de planlamadan da anlamıyor zaten daha ne kadar kanıtlayacak bilmiyorum

Stoperi de hep yalandan söyledi yok fırsat olursa ön tarafı hallettikten sonra vs

Kime güveniyorsun allah aşkına ardaya mı ya
bence işte maalesef hocada da ciddi CL hedefi yok - bir yere giderse grup kısmı eyvallah ama lige bu defans yeterli diyor bence kafasında.

ya da yönetime "siz ne verirseniz ben bir şekil o malzemeyle oynatırım" modundalar mı belli değil.

sonra taraftar biraz laf edince 12 kişi mi oynayacağız - ben kulağımı tıkadım duymuyorum eleştirileri moduna bürünüyor .

Geri
Üst Alt