Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen rok'un performansı yükselir troll muhabeti artar yine benceİyi transfer
"Galatasaray, Midtjylland'dan Evander'in sağlık raporunu istedi. Danimarka ekibi, "Anlaşırsak raporları veririz" dedi. Galatasaray 6.5 milyon Euro teklif etti, istenen bonservis ise 8 milyon Euro." via yakup çınarGormedim ama gorsem de inanmam. Gelmiyor diyorsa inanmak isterim
Ahahah dolandiricilar"Galatasaray, Midtjylland'dan Evander'in sağlık raporunu istedi. Danimarka ekibi, "Anlaşırsak raporları veririz" dedi. Galatasaray 6.5 milyon Euro teklif etti, istenen bonservis ise 8 milyon Euro." via yakup çınar
Chalobahı biz alalımTS yalan degilse Chalobah & Batshuayi paketi yapiyormus. Grillitsch icin de ugrasacaklarmis. Bu uyuz Avci kesin Avrupa'da rotasyon falan yapar bunlar yine en buyuk sampiyonluk adayi gibi duruyor. Konya'yi da begendim
Adam Tr'de kalmak istese baba ocagi Bjk'de kalirdi. Bize niye gelsin. Benim de ama en begendigim herif bu Arda'dan falan iyi kesinlikleEmirhan bu kadar iyiyse biz neden almıyoruz? Bu paraları Berkan’a çüküldau’ya vermiş kulübüz ona da veririz
Nelsson varken sacma. Bir de 11-12m bonservis vereceklermisChalobahı biz alalım
ne ayak anlamadimOha manyak paraNelsson varken sacma. Bir de 11-12m bonservis vereceklermis
Asil Chelsea'nin Silva disinda stoperi kalmiyorne ayak anlamadim
yasaklı listesinde gördüğümden beri iyi değildim. hg tekrardansürekli ban yemekten hoşnutsuzum
spacede de konuştuk da kafanızdaki 10 numara kim
adı geçenler dışında kimi isterseniz
hoş bulduk kadim dostumyasaklı listesinde gördüğümden beri iyi değildim. hg tekrardan
#Ayoze perez