Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bi evander kac aydir nasil alinamiyor onu anlayamiyorum

Resmen yetki kurulunu bekliyorlar

Geri kalan hersey bahaneoglubahane

Yetkiyi alirsa haftaya en az 4 transfer gelir ahan buraya yaziyorum
Umarim dedigin gibi olur ama sanmiyorum. Ligin ilk macina gelirse misyö ve akman gelir en fazla

f4b0f4514fefbd62f70cc2647d6d17b6.jpg

Film izlerken Sefer’e rastladım

Özbek dostumuz gelmeli. Özbek diye onyargiliydim, Oliveira nin Roma maclarini izlerken hayran kaldım kendisine. Yerine girdiği zenci eleman o kadar iyi olmasa Abraham mi neydi, ilk 11de niye oynamıyor diye Roma taraftari araba yakar. Çok hareketli ve baskın bir forvet. Seferovicle beraber ligin içinden geçerler rahat

Yunus-Olivera-Grilitsch-Vargas
...... Batshuayi-Seferovic

.................. . Grilitsch
Yunus... Olivera..... Evander.... Kerem
................... Seferovic

Mac icinde soyle donusumler yapabildigimizde anadolu maclarini rahat kazaniriz

Dubuga ve pva gibi muthis bir bek paktimizda var artik

Bat derken bat gibi pres yapabilen bir ikinci forvetde sart joao pedroya onun icin serh koydum cunki agababa gibi takiliyormus cagliaride kerem ile filan olmaz

Sahada cunki ozaman 5 defans 5 ofans takiliriz

Uyumlu olmazdi

Yunus-----Sergio -------Grilis/carvalho---kerem
-----------------Sefer------shumurudov---------

Özbek dostumuz gelmeli. Özbek diye onyargiliydim, Oliveira nin Roma maclarini izlerken hayran kaldım kendisine. Yerine girdiği zenci eleman o kadar iyi olmasa Abraham mi neydi, ilk 11de niye oynamıyor diye Roma taraftari araba yakar. Çok hareketli ve baskın bir forvet. Seferovicle beraber ligin içinden geçerler rahat
özbek mı gelıyormus

Onerin ne mesela? Abdulkerim yerine hangi yerli stoperi daha ucuza alabilirdik? 3 yerli kuralindan dolayi mecburen arka tarafta yerli oynatmak zorundayiz. Vasat stoper ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile olamazsin.
Öneri kısmı, forumdaşımızın ilgi alanının dışında anlaşılan. Geçenlerde hemen hemen aynı soruyu yönelttim, cevap verme gereği duymadı...

Sırf o değil, pek çok kişi aynı tutarsızlığı sergiliyor. Önüne gelene ''Leş, çöp'' demek marifet değil. Abdülkerim kadrolara banko yazılırken bile yerli rotasyonu sıkıntılı; ya o da olmasaydı?!..Sıkışınca ''Muslera yerine yerli kaleci'', sorsan Okan da çöp, başka yerli kaleci öner desen, cevap 'tıss'...En kötüsü de ''Altyapı ne güne duruyor?''; ülkede son maçta alt ligde kalabilen Altınordu dışında bunu yapabilen kulüp yok. Olası her hedef için favorilik iddiasında bulunan yarışmacı bir kulüpte, yılda 1-2 den fazla altyapı ürününe forma vermek zordur; belki 5-10 yılda bir mümkün olur; onlar da güm diye değil, yavaş yavaş hazır edilerek...

ndombeleyi takip edenler lyon performansına sallıyor baya. bugun rodop yönetim ndombeleden haber bekliyor dedi. olmasını istemiyorum bu transferin. pjanic kadar oynar max. olan verdiğimiz maaşa olur
Pjanic'ten biraz farkli. Pjanic Juve'de son donem ve Barca'da tamamen bitik gorunuyordu. Mentalden cok fiziksel bir sikinti gozle gorunuyordu. Ndombele Lyon'a ilk geldiginde herkes ohaaa falan demis. Ilk macinda show yapmis dokturmus hatta Tottenhamlilar kudurmus. Avrupa'da da iyi maclar cikarmis galiba ama ozellikle ligde devami gelmemis. Lyon zaten kaotik bir durumda bayadir Ndombele de cok iyi oynadiktan hemen sonra bu kaosa ayak uydurmus.

Belli ki Ndombele'nin problemi mental. Biz rehabilite ederiz demiyorum ama dogru bedele girilmeye deger bir kumar. Ama tabii bize uygun olacagi bedellere baska Avrupa takimlari da bu kumara girmek ister oyuncunun tercihi de orasi olur o yuzden hayal kurmaya gerek yok sanki.

çok tuhaf zamanlardayız.ilginç şeylere gebe bir dönem.

özbek mı gelıyormus
Roma'da kampa goturmemisler, bı ara yoğun ilgimizde vardı. Seferovic kadar iyi forvet alacaksak, bu Özbek dostumuz neden olmasın? Romayla bu sene temasimiz var. Ama herifi almaya kalksan 15 civarı isterler :asd: ben olsam o oyuna rahat isterdim hiçte dönüp tekrar bakmazdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt