Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.990
- 90.748
- 5.003
@Keramettin TANRIVERDİsürekli ban yemekten hoşnutsuzum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİsürekli ban yemekten hoşnutsuzum
Umarim dedigin gibi olur ama sanmiyorum. Ligin ilk macina gelirse misyö ve akman gelir en fazlaYani bi evander kac aydir nasil alinamiyor onu anlayamiyorum
Resmen yetki kurulunu bekliyorlar
Geri kalan hersey bahaneoglubahane
Yetkiyi alirsa haftaya en az 4 transfer gelir ahan buraya yaziyorum
jurnallemek yasak üstat
O ne demek? Sövüyon mu hea?jurnallemek yasak üstat
Bence sevinir. Beraber kardeş kardeş top tepeler.belotti gelirse seferoviç üzülür
özbek mı gelıyormusÖzbek dostumuz gelmeli. Özbek diye onyargiliydim, Oliveira nin Roma maclarini izlerken hayran kaldım kendisine. Yerine girdiği zenci eleman o kadar iyi olmasa Abraham mi neydi, ilk 11de niye oynamıyor diye Roma taraftari araba yakar. Çok hareketli ve baskın bir forvet. Seferovicle beraber ligin içinden geçerler rahat
Öneri kısmı, forumdaşımızın ilgi alanının dışında anlaşılan. Geçenlerde hemen hemen aynı soruyu yönelttim, cevap verme gereği duymadı...Onerin ne mesela? Abdulkerim yerine hangi yerli stoperi daha ucuza alabilirdik? 3 yerli kuralindan dolayi mecburen arka tarafta yerli oynatmak zorundayiz. Vasat stoper ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile olamazsin.
Pjanic'ten biraz farkli. Pjanic Juve'de son donem ve Barca'da tamamen bitik gorunuyordu. Mentalden cok fiziksel bir sikinti gozle gorunuyordu. Ndombele Lyon'a ilk geldiginde herkes ohaaa falan demis. Ilk macinda show yapmis dokturmus hatta Tottenhamlilar kudurmus. Avrupa'da da iyi maclar cikarmis galiba ama ozellikle ligde devami gelmemis. Lyon zaten kaotik bir durumda bayadir Ndombele de cok iyi oynadiktan hemen sonra bu kaosa ayak uydurmus.ndombeleyi takip edenler lyon performansına sallıyor baya. bugun rodop yönetim ndombeleden haber bekliyor dedi. olmasını istemiyorum bu transferin. pjanic kadar oynar max. olan verdiğimiz maaşa olur
Roma'da kampa goturmemisler, bı ara yoğun ilgimizde vardı. Seferovic kadar iyi forvet alacaksak, bu Özbek dostumuz neden olmasın? Romayla bu sene temasimiz var. Ama herifi almaya kalksan 15 civarı isterlerözbek mı gelıyormus
ben olsam o oyuna rahat isterdim hiçte dönüp tekrar bakmazdimçok tuhaf zamanlardayız.ilginç şeylere gebe bir dönem.
sefer akman ( saç yapısı olarak )![]()
Film izlerken Sefer’e rastladım