Geçen sezon nelsson 7 cicaldau 6,5 morutan 4,berkan 4 barışa alper 2 boey 1 milyon euro verip almışız toplam 25 milyon euro gibi bir rakam çıkıyor ve ligde 13. olduk
Peki konyaspor ne yapmış diye baktım toplam kiralıklarla beraber 2 milyon euro para harcamış ve ligde 3. olmuş bugün avrupa kupasın da tur atlayan takım konumun da
Şimdi burada 3,5 milyon euroya midtsjo gelmesin diyen insanlara hak verilmeli tabiki
Mulekayı bulan nasıl buldu hadziahmetoviç uzaydan mı indi bulacaklar kardeşim bizim scoutlar ne iş yapıyor bana gidipte 3,5 milyon euroya menejer önerisi 29 30 yaşında ki kimsenin doğru düzgün futbolunu bilmediği oyuncuyu getirtmeyeceksin.Bedava getir başım üstüne
Bu kulübün parasını çöpe atamazsınız maçlar başlasın statta gelip bunları haykıracağım ya kimin ne yaptığı umrumda değil ben galatasaraylıyım bu kulübün kuruşunu harcarken dikkat edeceksiniz.
Geçen sezon harcanan para ve performans rezaletini araların da delikanlı varsa çıksın üstlensin hani sözde aslolan galatasaray diyenler galatasaray için canımız feda diye konuşup seçilince 360 derece dönenler hadi delikanlılarsa gelsin hatalarını kabul etsinler bugün hiçbirisi piyasa da yok.Geçen sezon küme düşme korkusunu hissettik ya biz acaba dedik yalan mı
Ben taraftar olarak yılda bu kulübe maddi olarak iki bin tl kazandırmak için kendimi sıkıyorsam sizde işinizi o minval de yapacaksınız yazık günah asgari ücrete çalışıp ondan arttırıp çoluğuna çocuğuna lisanslı ürün alan arkadaşlarımız var.
Bundan sonra herşeyin hesabı sorulacak sorulmalı yapamıyorsan bilmiyorsan konyasporu örnek alırsın gerekirse bunun ayıbı yok bu kulübü camiayı renkleri gerçekten sevmek sadece dile getirmekle olmuyor