Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyan cimbomlu!! genel kurul var

1659164746590.webp
ne zaman nerede

Muslera
Dubois nelsson abdüş pva
Sergio berkan
Yunus akbaba kerem
Seferovic

Sakatlık olmazsa lige böyle başlıyoruz. İlk 5-6 haftadan bir şey beklemiyorum. Sefer show yapmazsa 2 mağlubiyetimiz taş. Sonrasında gelecek adamlarla ve düzen oturunca düzeliriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özbek dostumuz gelmeli. Özbek diye onyargiliydim, Oliveira nin Roma maclarini izlerken hayran kaldım kendisine. Yerine girdiği zenci eleman o kadar iyi olmasa Abraham mi neydi, ilk 11de niye oynamıyor diye Roma taraftari araba yakar. Çok hareketli ve baskın bir forvet. Seferovicle beraber ligin içinden geçerler rahat

Bencede o fiziği baskın yapısı ve hızıyla ligin içinden geçebilir.forvet bölgesine bu tarz bir adam lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz düzeni oturtana kadar ilk yarı biter o zamana kadar da ligden kopmuş olmayız inşallah.

Ayrıca bize Kerem ve Yunus’u yedekleyecek değil en az onlar kadar iyi, net katkı verecek bir kanat oyuncusu lazım. Lig uzun maraton, sakatlığı var cezası var değişmeli olarak oynarlar. Sadece 2 kanatla yola çıkılmaz.

Bjknin emirhan da giderse 11 icin yeterli yerlisi kim kaliyo avel ersin disinda

Biz düzeni oturtana kadar ilk yarı biter o zamana kadar da ligden kopmuş olmayız inşallah.

Ayrıca bize Kerem ve Yunus’u yedekleyecek değil en az onlar kadar iyi, net katkı verecek bir kanat oyuncusu lazım. Lig uzun maraton, sakatlığı var cezası var değişmeli olarak oynarlar. Sadece 2 kanatla yola çıkılmaz.

Kanat transferi lazım. Sefere bir şey olursa diye forvet lazım. Stopere hoca ısrarla adam istiyor. Şimdi bir de sol bek ister oldu. Sade 6 mız yok maşallah.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alacagi sureye bagli sezon sonunda artan opsiyonu varmis galiba ama torino erken davranmis.

Batshuayi seferovic ikilisi uyumlu bir cift olurdu
Ama cift forvet hayallerimizi kerem bozuyor ne yazik ki

Bence sanki uyumlu olmazdı.Daha çok aynı tarz oyunu benimsiyorlar.Sefere göre daha hızlı bir oyuncu lazım bize.
Eldor mantıklı mesela

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt