- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
uyan cimbomlu!! genel kurul var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yokSa. Yaklasik 1 gündür takip edemiyorum. Gelismeler nedir? Midsö yatti baska gelen varmi?
Ne olmuş ki ?Maljeke alev almış resmen. Başkana yöneticilere ana avrat sövüyorlar her platformda. Sabah sabah acayip keyiflendim. Beter olun lan![]()
Emirhan'ın 1 ay önce imzaladığı sözleşmeye 4.5 m euro çıkış maddesi koymuşlar.Ne olmuş ki ?
Genç futbolcu Emirhan’a 4,5 milyon euro’ya çıkış maddesi koymuşlar ve iddialara göre Torino’ya gitmek üzereymiş. Fena bir g.t yangını var şu anNe olmuş ki ?
Bunların kafası da basmıyor yaEmirhan'ın 1 ay önce imzaladığı sözleşmeye 4.5 m euro çıkış maddesi koymuşlar.
Özbek dostumuz gelmeli. Özbek diye onyargiliydim, Oliveira nin Roma maclarini izlerken hayran kaldım kendisine. Yerine girdiği zenci eleman o kadar iyi olmasa Abraham mi neydi, ilk 11de niye oynamıyor diye Roma taraftari araba yakar. Çok hareketli ve baskın bir forvet. Seferovicle beraber ligin içinden geçerler rahat
Vay mallarEmirhan'ın 1 ay önce imzaladığı sözleşmeye 4.5 m euro çıkış maddesi koymuşlar.
Biz düzeni oturtana kadar ilk yarı biter o zamana kadar da ligden kopmuş olmayız inşallah.
Ayrıca bize Kerem ve Yunus’u yedekleyecek değil en az onlar kadar iyi, net katkı verecek bir kanat oyuncusu lazım. Lig uzun maraton, sakatlığı var cezası var değişmeli olarak oynarlar. Sadece 2 kanatla yola çıkılmaz.
Bjknin emirhan da giderse 11 icin yeterli yerlisi kim kaliyo avel ersin disinda
NecipBjknin emirhan da giderse 11 icin yeterli yerlisi kim kaliyo avel ersin disinda
Batshuayi seferovic ikilisi uyumlu bir cift olurdu
Ama cift forvet hayallerimizi kerem bozuyor ne yazik ki