- 23 Ocak 2019
- 22.150
- 28.611
- 2.183
bu palavracı dogru mu diyor acaba
Aynı sözleşmeyi bu sabah Evander için okudum bir yerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu palavracı dogru mu diyor acaba
Bence artik Midtsjø geldiginde gore Grillitsch yerine biraz daha farkli bir profil baksak fena olmaz. Tabii kalite olarak Grillitsch daha bile ust seviye gibi gorunuyor o yuzden cok iyi destroyer bulamiyorsak Grillitsch gelsin. Yalniz ben boyle hayvan gibi uzun ve guclu top kapma konusunda rakiplerine sahada iskence edip gece kabuslarina girecek kudurtucu tarzi olan birini tercih ederim. Tercihen bunun ustune bir de dikine dribbling isini yapabiliyor olursa Sam'da kayisi olur. Anladigim kadariyla Onana boyle bir herif galiba o tarz biri olabilir. Bir ara cok isteyip de alamadigimiz Imbula boyle bir adamdifutbolu bilen birisinden duyunca tatmin oldum,Allah okan buruktan razı olsun,öyleyse.midsö favorimdir artık.ama grilitsh veya baska biri de gelmeli.bütün yük butun sezon midsöye binemez
grilitsh joker gibi bir herif oldugu için alınabilir.senin dediğin profilde interdeki agoume fizik olarak canavar,dikine de pasları iyi görünüyor.biçok performans videosu var,izleyebilirsinBence artik Midtsjø geldiginde gore Grillitsch yerine biraz daha farkli bir profil baksak fena olmaz. Tabii kalite olarak Grillitsch daha bile ust seviye gibi gorunuyor o yuzden cok iyi destroyer bulamiyorsak Grillitsch gelsin. Yalniz ben boyle hayvan gibi uzun ve guclu top kapma konusunda rakiplerine sahada iskence edip gece kabuslarina girecek kudurtucu tarzi olan birini tercih ederim. Tercihen bunun ustune bir de dikine dribbling isini yapabiliyor olursa Sam'da kayisi olur. Anladigim kadariyla Onana boyle bir herif galiba o tarz biri olabilir. Bir ara cok isteyip de alamadigimiz Imbula boyle bir adamdi
işte o isimBence artik Midtsjø geldiginde gore Grillitsch yerine biraz daha farkli bir profil baksak fena olmaz. Tabii kalite olarak Grillitsch daha bile ust seviye gibi gorunuyor o yuzden cok iyi destroyer bulamiyorsak Grillitsch gelsin. Yalniz ben boyle hayvan gibi uzun ve guclu top kapma konusunda rakiplerine sahada iskence edip gece kabuslarina girecek kudurtucu tarzi olan birini tercih ederim. Tercihen bunun ustune bir de dikine dribbling isini yapabiliyor olursa Sam'da kayisi olur. Anladigim kadariyla Onana boyle bir herif galiba o tarz biri olabilir. Bir ara cok isteyip de alamadigimiz Imbula boyle bir adamdi
bunu dion da gitmek mi istiyor andre napcak
sinerjibunu dion da gitmek mi istiyor andre napcak
Valla lafi agzimdan aldin he ben de fbref'te oyuncu aratmistim top kapma, defansif aksiyonlar ve dribblingde iyi karsima makul iki isim cikti Lucien Agoume ve Dion Lopy. Yaslari da gencgrilitsh joker gibi bir herif oldugu için alınabilir.senin dediğin profilde interdeki agoume fizik olarak canavar,dikine de pasları iyi görünüyor.biçok performans videosu var,izleyebilirsin
ebimbe ayrıca yardıran bi tip psgden
agoume bugun,yarın ayrılacak interden kiralık olarakValla lafi agzimdan aldin he ben de fbref'te oyuncu aratmistim top kapma, defansif aksiyonlar ve dribblingde iyi karsima makul iki isim cikti Lucien Agoume ve Dion Lopy. Yaslari da genc
mitsönün videoları bayagı iyi adam tam topcu
Kiralik transfer istemiyorum be. Mesela Bakayoko'yu Diawara'yi Okan hoca istemedi muhabbetleri dogru olabilir bunlar gerceklesse muhtemelen kiralik olurdu ben cok cok ozel olmayan bir oyuncu icin kiralik transfere karsiyimagoume bugun,yarın ayrılacak interden kiralık olarak
6 -7 milyon opsiyon koyulacak biri agoumeKiralik transfer istemiyorum be. Mesela Bakayoko'yu Diawara'yi Okan hoca istemedi muhabbetleri dogru olabilir bunlar gerceklesse muhtemelen kiralik olurdu ben cok cok ozel olmayan bir oyuncu icin kiralik transfere karsiyim
Inter yanasmaz bence. Kontrati daha var, son kiralik gittiginde iyi oynamis ve piyasa degeri o kadar zaten. Opsiyon koysalar da ucuk olur en iyi ihtimalle 15-20m arasi olur6 -7 milyon opsiyon koyulacak biri agoume
2 gundur haberler yayıldı brezilyada.bi yalanlama vs de yok.futbolla yatıp kalkan bi ülke için tuhafzor ama olur da alırsak tesisleri basacak havaları var
Ekli dosyayı görüntüle 170597