Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolu bilen birisinden duyunca tatmin oldum,Allah okan buruktan razı olsun,öyleyse.midsö favorimdir artık.ama grilitsh veya baska biri de gelmeli.bütün yük butun sezon midsöye binemez
Bence artik Midtsjø geldiginde gore Grillitsch yerine biraz daha farkli bir profil baksak fena olmaz. Tabii kalite olarak Grillitsch daha bile ust seviye gibi gorunuyor o yuzden cok iyi destroyer bulamiyorsak Grillitsch gelsin. Yalniz ben boyle hayvan gibi uzun ve guclu top kapma konusunda rakiplerine sahada iskence edip gece kabuslarina girecek kudurtucu tarzi olan birini tercih ederim. Tercihen bunun ustune bir de dikine dribbling isini yapabiliyor olursa Sam'da kayisi olur. Anladigim kadariyla Onana boyle bir herif galiba o tarz biri olabilir. Bir ara cok isteyip de alamadigimiz Imbula boyle bir adamdi

mitsönün videoları bayagı iyi adam tam topcu

Micö orta saha defans isini görür en önemli transfer ve para gömülmesi gereken yer 10 no. Oraya iyi bir oyuncu alinmazsa hucum varyasyonumuz eksik kalir.

Bence artik Midtsjø geldiginde gore Grillitsch yerine biraz daha farkli bir profil baksak fena olmaz. Tabii kalite olarak Grillitsch daha bile ust seviye gibi gorunuyor o yuzden cok iyi destroyer bulamiyorsak Grillitsch gelsin. Yalniz ben boyle hayvan gibi uzun ve guclu top kapma konusunda rakiplerine sahada iskence edip gece kabuslarina girecek kudurtucu tarzi olan birini tercih ederim. Tercihen bunun ustune bir de dikine dribbling isini yapabiliyor olursa Sam'da kayisi olur. Anladigim kadariyla Onana boyle bir herif galiba o tarz biri olabilir. Bir ara cok isteyip de alamadigimiz Imbula boyle bir adamdi
grilitsh joker gibi bir herif oldugu için alınabilir.senin dediğin profilde interdeki agoume fizik olarak canavar,dikine de pasları iyi görünüyor.biçok performans videosu var,izleyebilirsin

ebimbe ayrıca yardıran bi tip psgden

işte o isim
1659052386822.png

grilitsh joker gibi bir herif oldugu için alınabilir.senin dediğin profilde interdeki agoume fizik olarak canavar,dikine de pasları iyi görünüyor.biçok performans videosu var,izleyebilirsin

ebimbe ayrıca yardıran bi tip psgden
Valla lafi agzimdan aldin he ben de fbref'te oyuncu aratmistim top kapma, defansif aksiyonlar ve dribblingde iyi karsima makul iki isim cikti Lucien Agoume ve Dion Lopy. Yaslari da genc

Valla lafi agzimdan aldin he ben de fbref'te oyuncu aratmistim top kapma, defansif aksiyonlar ve dribblingde iyi karsima makul iki isim cikti Lucien Agoume ve Dion Lopy. Yaslari da genc
agoume bugun,yarın ayrılacak interden kiralık olarak

Inter, Cremonese'den Lucien Agoume İçin Teklif Aldı ve Şimdi Oyuncunun Cevabını Bekliyor, İtalyan Medyası Haberi​

1659052958982.png
Fransa'daki Stade Brest'teki başarılı kredi büyüsünün ardından Lucien Agoume, Serie A'da Cremonese ile düşme ihtimali olan bir savaşa girmek mi yoksa farklı bir kulüpten bir yaklaşım benimsemek mi istediğine karar vermeli. onun için.
Inter, orta sahada yeterince derinliğe sahip olduğu için oyuncunun hamlesini yapmasından memnun ve Serie A'da önemli bir oyuncu olarak tam bir sezon geçirmesine yardımcı olacak.

@Ali Bektaş yeni haber

Kiralik transfer istemiyorum be. Mesela Bakayoko'yu Diawara'yi Okan hoca istemedi muhabbetleri dogru olabilir bunlar gerceklesse muhtemelen kiralik olurdu ben cok cok ozel olmayan bir oyuncu icin kiralik transfere karsiyim
6 -7 milyon opsiyon koyulacak biri agoume

1659053169924.png
From Germany they say that Edison Cavani is on Borussia Dortmund's radar, but they only offer a one-year contract. Galatasaray also wants it and it would be option two. Go to Boca? Virtually discarded.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt