Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.484
- 106.094
- 4.738
bu arkadaş haber yapmıs sadece ama portekizcem yok maalesef :F2 gundur haberler yayıldı brezilyada.bi yalanlama vs de yok.futbolla yatıp kalkan bi ülke için tuhaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arkadaş haber yapmıs sadece ama portekizcem yok maalesef :F2 gundur haberler yayıldı brezilyada.bi yalanlama vs de yok.futbolla yatıp kalkan bi ülke için tuhaf
bu arkadaş haber yapmıs sadece ama portekizcem yok maalesef :F
Kim diyor?Me
Menejer önerisiymiş
neden arjantinden brezilyadan topcu almıyoruz diye konusuyorduk dun. bjk arjantin liginden sol bek alıyormuş
Efecan Karaca isini falan da baya iyi bilmislerdi. Kazimcan Eyup dumenini de iyi bilmisti. Bence de menajerlerle konusan bir herif o yuzden bazen tutuyor bazen tutmuyor. Menajer onerisi olunca bizim ilgimiz gibi diyor olabilirler buna yoksa bence tier 2 diyebilecegimiz biribtw samiyenhaber tuhaf bir hesap. başta ben de senin gibi mesafeliydim ama gecen gun haluklar isim vermeden önce isim açıkladılar kim oldugunu unuttum. hesabı dönemin başından beri tam takip edemedim ama can haklı olabilir. güvenen de çok o hesaba
Hocam kulüp içerisinde de bağlantısı var bence. Geçen Dubois Kap açıklamasından 1 dakika falan önce KAP diye twit attı.Efecan Karaca isini falan da baya iyi bilmislerdi. Kazimcan Eyup dumenini de iyi bilmisti. Bence de menajerlerle konusan bir herif o yuzden bazen tutuyor bazen tutmuyor. Menajer onerisi olunca bizim ilgimiz gibi diyor olabilirler buna yoksa bence tier 2 diyebilecegimiz biri
Paulista onemsiz degil Brezilya fiziksel olarak cok buyuk ulke oldugu icin eyalet sampiyonluklari cok onemli. Ilk ulusal sampiyonluk 1959'da basliyor, modern haliyle lig ise 1971'de basliyor. Hatta son haline evrilmesi bile 1989'u buluyor.Bu Veiga'ya sulanma meselesi pek iyi olmadı. 10 Numara için korkarım süreç daha da uzayacak. Artık isimler netleştirilip, aksiyona geçilmeli. Her gün başka bir ismin peşine takılmayalım. Veiga'nın sezon istatistiklerinde biraz illüzyon var. Brezilya Serie A'da sadece 1 gol 3 asist yapabilmiş. Yaptığı skorun büyük bir kısmı Paulista diye lokal eyalet şampiyonası diyebileceğimiz bir turnuvada ve Libertadores Kupası'nın grup aşamasındaki cılız takımlara karşı gerçekleşmiş. Libertadores'te attığı 6 golün 5 tanesi Bolivya takımına 1 tanesi Venezuela takımına karşı atmış.
Daha evvel Amerika dışına çıkmadığı da düşünülürse fiyasko olma ihtimali gayet yüksek. İlla Solak Brezilyalı istiyorsak aynı takımdaki Scarpa'yı yoklayalım. Onun istatistikleri daha az ama skor yaptığı maçlar tırıvırı değil. Maliyeti de daha uygun olur.