Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkay icin takasa sicagim ama Berkan ya da Akbaba yerine Taylan uzerinden yapabilirsek memnun olurum. Ha Akbaba kontrat isinde yokus yapiyorsa fikrim degisir. Berkan'la kafa kafaya takaslanmasina da okey olabilirim ama Basaksehir bizi yolmaya calisacaktir Berkan su an mimlendi ama faydasiz adam degil

Berkay olayına çok uzağım. Hamza Akman'ın neden önünü kesiyorsun? Bize çok şey katacağı düşünülen Hamza yerine ne vereceği belli olmayan dümdüz bir orta sahaya mı şans vereceğiz?

Bu Veiga'ya sulanma meselesi pek iyi olmadı. 10 Numara için korkarım süreç daha da uzayacak. Artık isimler netleştirilip, aksiyona geçilmeli. Her gün başka bir ismin peşine takılmayalım. Veiga'nın sezon istatistiklerinde biraz illüzyon var. Brezilya Serie A'da sadece 1 gol 3 asist yapabilmiş. Yaptığı skorun büyük bir kısmı Paulista diye lokal eyalet şampiyonası diyebileceğimiz bir turnuvada ve Libertadores Kupası'nın grup aşamasındaki cılız takımlara karşı gerçekleşmiş. Libertadores'te attığı 6 golün 5 tanesi Bolivya takımına 1 tanesi Venezuela takımına karşı atmış.

Daha evvel Amerika dışına çıkmadığı da düşünülürse fiyasko olma ihtimali gayet yüksek. İlla Solak Brezilyalı istiyorsak aynı takımdaki Scarpa'yı yoklayalım. Onun istatistikleri daha az ama skor yaptığı maçlar tırıvırı değil. Maliyeti de daha uygun olur.

neden arjantinden brezilyadan topcu almıyoruz diye konusuyorduk dun. bjk arjantin liginden sol bek alıyormuş

Veiga icin kotu bir sey soyleyeyim mi. Bu adam Dunya Kupasi'na gitmeyi her seyden cok istiyordur. Gitme ihtimali ufak da olsa var. Brezilya'da kalmasi bize gelmesinden iyi olur bu ihtimal dahilinde. Avrupa'da olsak farkli olurdu ama bu durumda ustun ikna kabiliyeti + Taffarel'i devreye sokma + tostosun Brezilyali menajerleri baglamasi gerekiyor

Vina Veiga Melo
cQYPYHx.png

Bu Mıstık transferi hiç içime sinmedi. Fos çıkacakmış gibi geliyor.

(y)btw samiyenhaber tuhaf bir hesap. başta ben de senin gibi mesafeliydim ama gecen gun haluklar isim vermeden önce isim açıkladılar kim oldugunu unuttum. hesabı dönemin başından beri tam takip edemedim ama can haklı olabilir. güvenen de çok o hesaba
Efecan Karaca isini falan da baya iyi bilmislerdi. Kazimcan Eyup dumenini de iyi bilmisti. Bence de menajerlerle konusan bir herif o yuzden bazen tutuyor bazen tutmuyor. Menajer onerisi olunca bizim ilgimiz gibi diyor olabilirler buna yoksa bence tier 2 diyebilecegimiz biri

Efecan Karaca isini falan da baya iyi bilmislerdi. Kazimcan Eyup dumenini de iyi bilmisti. Bence de menajerlerle konusan bir herif o yuzden bazen tutuyor bazen tutmuyor. Menajer onerisi olunca bizim ilgimiz gibi diyor olabilirler buna yoksa bence tier 2 diyebilecegimiz biri
Hocam kulüp içerisinde de bağlantısı var bence. Geçen Dubois Kap açıklamasından 1 dakika falan önce KAP diye twit attı.

Gündemi pek takip edemedim, Berkay ismi geçmeye başlamış yine. Bugünkü maçı da seyredemedim, iyi oynadı da ondan dolayı mı acaba?..İzlediğim maçlarında Berkay' ın öne çıkan bir özelliğini hatırlamıyorum. İlle yerli bir orta saha oyuncusu alınacaksa, Alanyasporlu Umut Güneş daha çok şey vaad ediyor, diye düşünüyorum...

Bu Veiga'ya sulanma meselesi pek iyi olmadı. 10 Numara için korkarım süreç daha da uzayacak. Artık isimler netleştirilip, aksiyona geçilmeli. Her gün başka bir ismin peşine takılmayalım. Veiga'nın sezon istatistiklerinde biraz illüzyon var. Brezilya Serie A'da sadece 1 gol 3 asist yapabilmiş. Yaptığı skorun büyük bir kısmı Paulista diye lokal eyalet şampiyonası diyebileceğimiz bir turnuvada ve Libertadores Kupası'nın grup aşamasındaki cılız takımlara karşı gerçekleşmiş. Libertadores'te attığı 6 golün 5 tanesi Bolivya takımına 1 tanesi Venezuela takımına karşı atmış.

Daha evvel Amerika dışına çıkmadığı da düşünülürse fiyasko olma ihtimali gayet yüksek. İlla Solak Brezilyalı istiyorsak aynı takımdaki Scarpa'yı yoklayalım. Onun istatistikleri daha az ama skor yaptığı maçlar tırıvırı değil. Maliyeti de daha uygun olur.
Paulista onemsiz degil Brezilya fiziksel olarak cok buyuk ulke oldugu icin eyalet sampiyonluklari cok onemli. Ilk ulusal sampiyonluk 1959'da basliyor, modern haliyle lig ise 1971'de basliyor. Hatta son haline evrilmesi bile 1989'u buluyor.

Sonucta fakir ulke, cok buyuk, oraya buraya gidip gelmesi cok zorluyor takimlari. O yuzden o eyalet sampiyonluklari eskiden beri oynaniyor hala da takimlar as kadroyla cikip elinden geleni yapiyor. Zaten sezon Mart'ta baslayip Aralik'ta bitiyor yani bir takvim yilina sigiyor. Mart - Mayis arasi eyalet sampiyonluklari oynaniyor, onlar bittikten sonra lig basliyor Aralik'a kadar suruyor.

Brezilya'da "12 buyukler" oldugu icin kiran kirana mucadele donuyor bu eyalet sampiyonluklarinda. Ozetlemek gerekirse:
  • Sao Paulo (Paulista): Palmeiras, Corinthians, Sao Paulo, Santos
  • Rio (Carioca): Flamengo, Fluminense, Botafogo, Vasco da Gama
  • Belo Horizonte (Mineiro): Cruzeiro, Atletico Mineiro
  • Porto Alegre (Gaucho): Gremio, Internacional
Asil Veiga'nin bu sezonki lig istatistikleri yaniltici cunku ilk alti haftada bir gol uc asist yapip sakatlandi, sonra sakat oynayip daha kotu sakatlandi ve o sakatliktan iyi donmedi. Zaten 2021 sezonunda 31 macta 10 gol 4 asist, 2020 sezonunda 26 macta 11 gol 1 asisti var ligde.

Nelsson 20den aşağı giderse yonetim kulübü ihanetten yargılanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt