Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkış maddesi ancak 25m nakiti GS'ye tek seferde verirlerse geçerli. Eğer öyle bir paraları varsa versinler. Taksitle 40m almaktan daha faydalı olur akıllıca kullanana. Ozan Kabak 7.5m serbest kalma maddesi varken 11m'e gitti örneğin. 7.5 trink verip hiç bizimle muhatap olmayabilirlerdi. Gittik Diagne aldık o dönem, çöp oldu gerçi.
yani? ne demek istedigini anlamadım.
daha dogrusu ne demek istedigini anladım da beni neden alıntıladıgını anlamadım.

sol bek yok net oynayacak 19 yaşında çocuk ve PVA ile sezon bitmez.Tosuncuk Ömeri saymıyorum.
İki tane sol bekimiz var biri EPLde kaç sene oynamış Hollanda Milli takımı geçmişli, diğeri de 19 yaşında geçen sene 20 maça çıkmış. Biri çok maaşlı diğeri az maaşlı.

En net rotasyon bölgesi gibi duruyor, sağ bek desen neyse hadi.

Sol bek denilince aklıma geldi bak.

Emre Taşdemir ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Emre Taşdemir; 2021-2021 sezonu için net 4 milyon 400 bin ve 2022-2023 için 5 milyon lira sabit transfer ücreti alacak.

derhal postalanması gerek bu kayıp şahsın.

yani? ne demek istedigini anlamadım.
daha dogrusu ne demek istedigini anladım da beni neden alıntıladıgını anlamadım.
Yani direkt 25m vermiyorlarsa istediğimiz fiyatı çekebiliriz. Çok istiyorlarsa 25m nakit verip hiç pazarlık yapmadan alsınlar. O da bizim işimize gelir. Serbest kalma maddesinin bize dezavantaj olduğu fikrine katılmadığım için alıntıladım.

Abartılıyor yine.

Hiç bir şeye gerek yok. Sadece1 tane ön libero alsak bile bu sezon için yeterli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
He 10 no almayalım da Emre Akbaban oynasın di mi

He 10 no almayalım da Emre Akbaban oynasın di mi

En kötü ihtimal 1 ön libero yeter. Akbaba oynar, Hamza oynar. Bir şekilde tamamlanır. Ali Akman bile yardımcı forvet olarak oynayabilir.

Gereksiz abartılıyor bazı olaylar. Benim için 1 ön libero transferi asgari seviyede yeterlidir.

Kimler kimlerle şampiyonluk kazandık zamanında. Ara sıra açın eski maçları izleyin.

En kötü ihtimal 1 ön libero yeter. Akbaba oynar, Hamza oynar. Bir şekilde tamamlanır. Ali Akman bile yardımcı forvet olarak oynayabilir.

Gereksiz abartılıyor bazı olaylar. Benim için 1 ön libero transferi asgari seviyede yeterlidir.

Canımsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt