Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.268
- 101.472
- 5.238
3. hangisi
Nelsson un yerine diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. hangisi
yani? ne demek istedigini anlamadım.Çıkış maddesi ancak 25m nakiti GS'ye tek seferde verirlerse geçerli. Eğer öyle bir paraları varsa versinler. Taksitle 40m almaktan daha faydalı olur akıllıca kullanana. Ozan Kabak 7.5m serbest kalma maddesi varken 11m'e gitti örneğin. 7.5 trink verip hiç bizimle muhatap olmayabilirlerdi. Gittik Diagne aldık o dönem, çöp oldu gerçi.
sol bek yok net oynayacak 19 yaşında çocuk ve PVA ile sezon bitmez.Tosuncuk Ömeri saymıyorum.
İki tane sol bekimiz var biri EPLde kaç sene oynamış Hollanda Milli takımı geçmişli, diğeri de 19 yaşında geçen sene 20 maça çıkmış. Biri çok maaşlı diğeri az maaşlı.sol bek yok net oynayacak 19 yaşında çocuk ve PVA ile sezon bitmez.Tosuncuk Ömeri saymıyorum.
Yani direkt 25m vermiyorlarsa istediğimiz fiyatı çekebiliriz. Çok istiyorlarsa 25m nakit verip hiç pazarlık yapmadan alsınlar. O da bizim işimize gelir. Serbest kalma maddesinin bize dezavantaj olduğu fikrine katılmadığım için alıntıladım.yani? ne demek istedigini anlamadım.
daha dogrusu ne demek istedigini anladım da beni neden alıntıladıgını anlamadım.
Bir de burası Türkiye ligi sezon nasıl bitmiyor.
He 10 no almayalım da Emre Akbaban oynasın di miAbartılıyor yine.
Hiç bir şeye gerek yok. Sadece1 tane ön libero alsak bile bu sezon için yeterli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu herifle napacaz biz?He 10 no almayalım da Emre Akbaban oynasın di mi
He 10 no almayalım da Emre Akbaban oynasın di mi
Canımsın.En kötü ihtimal 1 ön libero yeter. Akbaba oynar, Hamza oynar. Bir şekilde tamamlanır. Ali Akman bile yardımcı forvet olarak oynayabilir.
Gereksiz abartılıyor bazı olaylar. Benim için 1 ön libero transferi asgari seviyede yeterlidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vinlankarvalyo gelmesin..
Geçen evden foto attı, Emre Akbaba posteri var. Selçuk'u indirip onu asmış.Bu herifle napacaz biz?