Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.404
- 3.122
- 2.118
Neden bizde her iş ağırdan gidiyor ? Bir oyuncu gelene kadar bin dereden su getiriliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdaş bu yoruma katılmıyorum.Evander o kadar iyi olsa Ajax alırdı...
Futbol bir adamdan ibaret değil bence kendi takimimiza bakalımBiz bu kargalara nasıl adam kaptırdık hala içime sindiremiyorum.
Adamlar 12 kisi oynuyor ey tff neredesin
Değil de adam bulamadık hala oraya.Futbol bir adamdan ibaret değil bence kendi takimimiza bakalım
İşte Marcao iyiymiş ki Sevilla aldı zatenrenkdaş bu yoruma katılmıyorum.
marcao aldığımız zaman aynen bu ifadeler vardı....
marcao iyi olsaydı porto alırdı....
Torreira tek başına evirir çevirir arkayı zaten. Onun dinamizmine ayak uyduracak orta saha yok ligde. Sergio ve Evander'e oldukça fazla özgürlük verir. Güzel olur ama Sergio - Torreira ve önlerinde Evander ile oynayacaksak asist yönü güçlü, orta saha özellikli bir kenar oyuncusuna ihtiyacımız olur bence. Evander önde oynasa bile genelde kenarlara kayan birisi. Orada örneğin Vargas gibi birisiyle dar alanda çok güzel pozisyonlar izletebilir. Erden Timur bir forvet daha alacağız dedi, inanılmaz bir taktiksel imkana erişecek denilenler yapılırsa Okan Buruk. Torreira, önünde, arkasında, sağında, solunda oynayan herkesin performansını yükseltebilecek, saha için baskılarını azaltabilecek bir isim. Keşke olsa.
evander de para kazandırıp gider inş. önce gelsin....İşte Marcao iyiymiş ki Sevilla aldı zaten
iyi olsa barca alırdıİşte Marcao iyiymiş ki Sevilla aldı zaten