Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.249
- 101.450
- 5.238
çok isterdim parçalı ileBu herifi en azından Arsenal ayarında bir takım alır diyordum bir tık alt kulüplerle adı geciyor devamlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok isterdim parçalı ileBu herifi en azından Arsenal ayarında bir takım alır diyordum bir tık alt kulüplerle adı geciyor devamlı
Kral yine atmış golünü maç tv264 de
ikinci yarı önde baskıyı iyi yaptıjetsin iyi oynuyor 2.yarıda
gol kralı olursa şaşırmamak lazım öyle bi herifKral yine atmış golünü maç tv264 de
sampdoria salernitanadan da tırt bu arada reis.gecen sene 15.cilermiş.salernitanada hiç olmazsa colibaly ve botheim vardı.bu heriflerde 35lik rincon ve candreva oynuyodu.savunma hattı ve ortasahaları baskı yokken bile top kaybettiyenilmeyince getleri kalkmış
Wehorst Güncel TS kadrosunda olmus olsayri ürkütücü olurduweghorst aboubakar gibi kendine pozisyon hazırlayan bir herif değil. iyi beslenmesi lazım. bjkde kanatlar işlemiyor şuan ghezzal gecen sezon başındaki gibi formssuz.
Ts macini izliyorum biz bunlarla yarisamayiz en az 5 nokta transfer lazım
Ts macini izliyorum biz bunlarla yarisamayiz en az 5 nokta transfer lazım

ama seferovic gibi oyunun içinde de değil yusuf.seferovic çok baska.ghezall için önceki maçlarda ghezalla top gelmiyor dediler,bu macta da topla bulustu ama çok etkili değildi ara paslar,ortaları vs mulekada hiç yok oyunda.en etkilileri salihti acıkcası,ikinci yarı da gitmek üzere olan nkodouweghorst aboubakar gibi kendine pozisyon hazırlayan bir herif değil. iyi beslenmesi lazım. bjkde kanatlar işlemiyor şuan ghezzal gecen sezon başındaki gibi formssuz.
Gercekten net adamlari var visca trezeguet hamsik bakasetasgercektenmi
Milföy
Evander
Carvalho
Kadewere
Akman
Raul
Okey misiniz bunları alıp transferi kapatmaya?