Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maasi makülse öyle takim icin kötü transfer degil bence. Ha tabi adam her seneki gibi 15 mac kacirir o baska birsey, ama gecen sene sakat olmadiginda Bremenin defansinin lideriydi adam. Bize artik seviyesi yetmez, ama Anatlya gibi takimdan nasil transfer bekliyorsun? Onun daha iyisini, ve türk olanini alamazlar ki zaten?
En iyi döneminde dahi sakar bir adamdı. Sakatlık sorunu var kesinlikle iyi transfer değil.

seferovic-pedro/veiga
scarpa-sergio-gueye-yunus
pva-bardakcı-nelsson-muldur

çok çok iyi olurmuş ama eldekilere sahip cıkacaz artık olan oldu.

Yalanlara inanmak istiyoruz diyelim renkdaş
İnanmayın abi 3 aydır inandırmaya çalıştırdılar. 6 numara için 3 aydir konuşulan isimlere bak gelecek olan adam alkmardan hiç kimsenin tanımadığı bilmediği adam. Cüzdan sallandi bu sene en iyi kadroyu kurucaz dendi ama gel görki su anda antalyaspor kadromuz taylan berkan yemeyin abi

Transfer olmama ihtimali yok. Erden Timur kendimi koydum ortaya olumsuz durumda ilk ben gideceğim tarzında bir şey söyledi.

Hatta şu dediği de kritik yönetim zaman kazanmak istediği için kredimi kullanmamı arzuladı ve bu görevi bana teklif etti dedi. Buradaki zaman kazanma yetkiye kadar geçecek süre olabilir. Bu haftayı beklemek lazım yine böyle durgun geçerse elden ayaktan düşmüşleri toplamaya başlarız

İnanmayın abi 3 aydır inandırmaya çalıştırdılar. 6 numara için 3 aydir konuşulan isimlere bak gelecek olan adam alkmardan hiç kimsenin tanımadığı bilmediği adam. Cüzdan sallandi bu sene en iyi kadroyu kurucaz dendi ama gel görki su anda antalyaspor kadromuz taylan berkan yemeyin abi
yoo ben yemiyom renkdaşım, avaz avaz bağırıyorum tam tersine. Kaç kere söyledim yalan söylemeyen bir yönetim ve başkan bile bulamadık diye, aha en son yalanları pazara kadar 6 numarayı getircez. daha 2 gün önce söyledi koskoca 2.başkan. meslek haline geldi artık yalancılık bizim yönetim ve başkanlarlarda.

Hadi abi bu kadar iyi transferler yapmışken eksik bırakmayın bizi ligde

Hadiiiii

Şu mevcut kadronun ilk 5 i gectim 10 a bile giremicegine adımın üstüne yemin edebilirim. Şu takımın hiç bir maçta gol yememe ihtimali yok. Her maça 1 0 yenik başlar bu takim içeride dışarıda. Umarım transfer yaparlar ve düzelir

1659218110340.webp

1659218127630.webp

1659218142845.webp

"Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri" bu lafı bulan ile dalga geçmiştik ama bu lafı kim bulduysa helal olsun. Resmen Galatasaray'ın transfer dönemi özetidir bu laf. Para var derler, liste sağlam en iyi scoutlar bizde (yersen), 6 numara için yaka paça başkan değiştirdik biz salı günü getiriyoruz derler. Sonra her seferinde yeni absürtlük yine transfer kapıdan döner (yine yersen).

Fb taraftarı gibi şımarık olmayan bizim gibi taraftara her seferinde madik atarlar. Sizin yapacağınız işi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt