Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
benCiddi anlamda soruyorum gerçekten transferden ümidi olan var mı? Yada bu saatteki transferden sonra umitlenecek olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benCiddi anlamda soruyorum gerçekten transferden ümidi olan var mı? Yada bu saatteki transferden sonra umitlenecek olan var mı?
En iyi döneminde dahi sakar bir adamdı. Sakatlık sorunu var kesinlikle iyi transfer değil.Maasi makülse öyle takim icin kötü transfer degil bence. Ha tabi adam her seneki gibi 15 mac kacirir o baska birsey, ama gecen sene sakat olmadiginda Bremenin defansinin lideriydi adam. Bize artik seviyesi yetmez, ama Anatlya gibi takimdan nasil transfer bekliyorsun? Onun daha iyisini, ve türk olanini alamazlar ki zaten?
Yalanlara inanmak istiyoruz diyelim renkdaşCiddi anlamda soruyorum gerçekten transferden ümidi olan var mı? Yada bu saatteki transferden sonra umitlenecek olan var mı?
6 no hariç heryere aldık alacazBir tane topçu almadılar
İnanmayın abi 3 aydır inandırmaya çalıştırdılar. 6 numara için 3 aydir konuşulan isimlere bak gelecek olan adam alkmardan hiç kimsenin tanımadığı bilmediği adam. Cüzdan sallandi bu sene en iyi kadroyu kurucaz dendi ama gel görki su anda antalyaspor kadromuz taylan berkan yemeyin abiYalanlara inanmak istiyoruz diyelim renkdaş
Arnautovicdenayer griliş evander januzaj arnautovic alıp kapatalım transferi
aynen üstat boş bir umut benimkiOnu ben de bekledim ama olmayacak gibi.
Evander'den beklicez işte olur mu muamma.
yoo ben yemiyom renkdaşım, avaz avaz bağırıyorum tam tersine. Kaç kere söyledim yalan söylemeyen bir yönetim ve başkan bile bulamadık diye, aha en son yalanları pazara kadar 6 numarayı getircez. daha 2 gün önce söyledi koskoca 2.başkan. meslek haline geldi artık yalancılık bizim yönetim ve başkanlarlarda.İnanmayın abi 3 aydır inandırmaya çalıştırdılar. 6 numara için 3 aydir konuşulan isimlere bak gelecek olan adam alkmardan hiç kimsenin tanımadığı bilmediği adam. Cüzdan sallandi bu sene en iyi kadroyu kurucaz dendi ama gel görki su anda antalyaspor kadromuz taylan berkan yemeyin abi