Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu FB başkanının açıklamalarını gördünüz mü? Bildiğin çok komik lan. Üslubu, tavrı, vücut dili, sözlerinin içeriği:ddd

Adamın, FB tesislerindeki yemek ücretleri konusunda bile, "GS adasında da aynı şekilde ücretler" diye açıklaması var :ddd

Ula böyle rakip mi olur, adam seninle yatıp seninle kalkıyor. Nasıl bir travması var acaba GS ile ilgili?
O yüzden rakip değil zaten

Hangi futbolcuya benziyor stili, var mı bilgi
1-2 kere full izlemeye yeltendim ama azdeki topçuların hepsi birbirine benzediği için tam seçemedim siyahi olsaydı keşke kolay oluyodu öyle :d

Bakabildiğim kadarıyla düz temiz oynayan bi adam linnesin bir tık üstü olup os versiyonu olan hali gibi

Yukardada yazdım koşu mesafesi,top kapma,sahipsiz top kazanma,hava topu ve faul istatistikleri önemli en azından onu bilsek yeterliyse içimiz rahatlardı

1-2 kere full izlemeye yeltendim ama azdeki topçuların hepsi birbirine benzediği için tam seçemedim siyahi olsaydı keşke kolay oluyodu öyle :d

Bakabildiğim kadarıyla düz temiz oynayan bi adam linnesin bir tık üstü olup os versiyonu olan hali gibi

Yukardada yazdım koşu mesafesi,top kapma,sahipsiz top kazanma,hava topu ve faul istatistikleri önemli en azından onu bilsek yeterliyse içimiz rahatlardı

@Sami Karakoç

mitsöden bi yol olmaz , hollanda liginden vasat orta saha almayı kim akıl etmiş acaba hadi bonservisi faln olmasa yine okeyde 3.5 ta ayrı saplanması irdelenesi bir transfer olduğunu gösteriyor
evander için yorumun nedir üstat 7.5 civarında bitecek diyorlar. fusball bilgine guvenirim oyuncu için gorusunu merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt