Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Yok öyle bi istekOkan hocamızın Berkay Özcan istediği konuşuluyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bi istekOkan hocamızın Berkay Özcan istediği konuşuluyordu
Monza yeni aldı bedavaya.Kaptılar güzelim orta sahayı ucuzao kim lan
O yüzden rakip değil zatenYahu bu FB başkanının açıklamalarını gördünüz mü? Bildiğin çok komik lan. Üslubu, tavrı, vücut dili, sözlerinin içeriği:ddd
Adamın, FB tesislerindeki yemek ücretleri konusunda bile, "GS adasında da aynı şekilde ücretler" diye açıklaması var :ddd
Ula böyle rakip mi olur, adam seninle yatıp seninle kalkıyor. Nasıl bir travması var acaba GS ile ilgili?
Hakan sükür begendigim bir futbolcu dediMidtsjö sanki sessiz sedasız çok iş yapacakmış gibi bir hava var.
Mitsonun son sezonlarına baktım gol katkısı vermemiş ama 6-8 asist yapmış ortalama
Kuzeyli atiba havası var adamdaHangi futbolcuya benziyor stili, var mı bilgi
1-2 kere full izlemeye yeltendim ama azdeki topçuların hepsi birbirine benzediği için tam seçemedim siyahi olsaydı keşke kolay oluyodu öyle :dHangi futbolcuya benziyor stili, var mı bilgi
1-2 kere full izlemeye yeltendim ama azdeki topçuların hepsi birbirine benzediği için tam seçemedim siyahi olsaydı keşke kolay oluyodu öyle :d
Bakabildiğim kadarıyla düz temiz oynayan bi adam linnesin bir tık üstü olup os versiyonu olan hali gibi
Yukardada yazdım koşu mesafesi,top kapma,sahipsiz top kazanma,hava topu ve faul istatistikleri önemli en azından onu bilsek yeterliyse içimiz rahatlardı
evander için yorumun nedir üstat 7.5 civarında bitecek diyorlar. fusball bilgine guvenirim oyuncu için gorusunu merak ediyorummitsöden bi yol olmaz , hollanda liginden vasat orta saha almayı kim akıl etmiş acaba hadi bonservisi faln olmasa yine okeyde 3.5 ta ayrı saplanması irdelenesi bir transfer olduğunu gösteriyor