Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.640
- 109.468
- 4.878
1 toxic uyeyı kurban edelım derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 toxic uyeyı kurban edelım derim
doğru bulmamışlardı, solbakkenin menajeri önermişti haklısınbula bula?![]()
Toxicleri burada bırakalım, kendimize ayrı 1 nöbet açalım1 toxic uyeyı kurban edelım derim
Erden, hocanın listesinde ilk sıralarda dedi.doğru bulmamışlardı, solbakkenin menajeri önermişti haklısın
harika 1 gündemmiş. keşke o günde takılı kalsaydık groundhog day gibiUlan uykuya dalmisim youtube açikti uyanmak üzereyken YouTube AutoPlay uygulamasi Rodoplarin eski bir yayinini açmis her neyse Bayram yayini sanirim bunlari söylemisler:
-Gueye Pazartesi PSG yönetimine GS ye gitmek istedigini söyleyecek
-João Pedro Bu hafta açiklanir
-EVANDER LISTEDE KESINLIKLE YOK
-GS SAG BEK DÜSÜNMÜYOR
dedim Ulan noluyo kardesim Koma dan mi ciktim
katılmaktayım aralarından secerizToxicleri burada bırakalım, kendimize ayrı 1 nöbet açalım
menajer önerdikten sonra listeye girmiş olabilir yaw. normal bir mevzuyu çok uzattınız bence. daha önemli meseleler odaklanalım derimErden, hocanın listesinde ilk sıralarda dedi.
Ben mi uzattım lan. Adam kalkmış gelen topçuyu aşağılıyormenajer önerdikten sonra listeye girmiş olabilir yaw. normal bir mevzuyu çok uzattınız bence.
Ya olm ne dion yawFarzetki gördün ne olacak
its problem bence ama. sen zaten 1 ay geç başladın transfere yönetim değiştiği için.menajer önerdikten sonra listeye girmiş olabilir yaw. normal bir mevzuyu çok uzattınız bence.
Morutan dünkü sivasta banko oynar ne kadar oynarsa o kadar iyi olur bizim içinzorutanı yine kadrodan kesmısler yedeklerde yok gidici mi acaba