Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 toxic uyeyı kurban edelım derim
1659282544790.webp

kanat rotasyonu hiç yok.keremi yunusu zorlayacak oyun kurucu bir kanat orta saha transferi kadar gerekli.

hamza akman: öncelikle galatasaray kulubune eff bişey vermek ııı katkı vermek ondan sonra ülkemi avrupada temsil etmek istiyorum

miço + januzaj + allan + ali akman + cavani yapar kapatırım transferi cavani bonservissiz,allan sözleşmesi bitiyor brezilyalı dos candır abi , januzaj türk statüsünde oynayabilir.

Bu Serhan Türk bu mesleği nasıl yapabiliyor aklım sırrım ermiyor. Hayatımda gördüğüm en amatör muhabir olabilir. 1960'ta falan soruluyordur sorduğu sorular. Çocuk da içinden "sal dayı gideyim" diyor.

2022-07-31 (6).jpg

hamza akman: taraftarın bana olan güvenini boşa cıkartmamayı düşünüyorum, ali akmanla görüşüyoruz aramız iyi.

Ulan uykuya dalmisim youtube açikti uyanmak üzereyken YouTube AutoPlay uygulamasi Rodoplarin eski bir yayinini açmis her neyse Bayram yayini sanirim bunlari söylemisler:

-Gueye Pazartesi PSG yönetimine GS ye gitmek istedigini söyleyecek
-João Pedro Bu hafta açiklanir
-EVANDER LISTEDE KESINLIKLE YOK
-GS SAG BEK DÜSÜNMÜYOR

dedim Ulan noluyo kardesim Koma dan mi ciktim

Ulan uykuya dalmisim youtube açikti uyanmak üzereyken YouTube AutoPlay uygulamasi Rodoplarin eski bir yayinini açmis her neyse Bayram yayini sanirim bunlari söylemisler:

-Gueye Pazartesi PSG yönetimine GS ye gitmek istedigini söyleyecek
-João Pedro Bu hafta açiklanir
-EVANDER LISTEDE KESINLIKLE YOK
-GS SAG BEK DÜSÜNMÜYOR

dedim Ulan noluyo kardesim Koma dan mi ciktim
harika 1 gündemmiş. keşke o günde takılı kalsaydık groundhog day gibi

zorutanı yine kadrodan kesmısler yedeklerde yok gidici mi acaba

he miçonun okan hocanın transfer listesinin en başında olduğuna inananlar elimde çok güzel bir köprü var boğaza nazır tam sizlik gelin

Farzetki gördün ne olacak
Ya olm ne dion yaw

Kadro bok gibi diyorum küme düşeriz diyorum sefere bişey olsa pttye keskin geçiş yaparız diyorum

Buna karşı çıkıyosun kadro müthişmiş gibi bende burda ol diyorum sezon içi çünkü aynı sen bu nasıl kadro yazıp şuan tam tersini söylemiyomuş gibi dolanıcan forumda

Bi fikrin varsa sun yoksa sus, farzetki gördün,demişsem nolacak,yel kayadan toz alır,suskunluğum asaletimden falan filan ne yaw forumdasın alooo

Arka fonda cenderemi dinliyo nedir

menajer önerdikten sonra listeye girmiş olabilir yaw. normal bir mevzuyu çok uzattınız bence.
its problem bence ama. sen zaten 1 ay geç başladın transfere yönetim değiştiği için.

o 1 ay ayarlama yapman lazımdı. menajer önerisiyle bir adam listeye giriyorsa o listede kimler var merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt