Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farklı bir homesick mevzusu var herifte. yabancı dil bile öğrenmiyormuş/istemiyormuş.
Aynen, dil de bilmiyormuş. Garip birisi ama çok seviyorum. Eski tip boğuşan, ekmeğini taştan çıkartan forvetlerden. Son senesi o kadar baskın olmasa da bence hala Roma'dan sonra bir transferi daha var. Bakalım Mou ne yapacak, elinde deli bir hücum hattı oluştu. Lükse bakar mısın; Dybala, Abraham, Belotti 🤤

FZA8ct0WQAIqsDY

Aynen, dil de bilmiyormuş. Garip birisi ama çok seviyorum. Eski tip boğuşan, ekmeğini taştan çıkartan forvetlerden. Son senesi o kadar baskın olmasa da bence hala Roma'dan sonra bir transferi daha var. Bakalım Mou ne yapacak, elinde deli bir hücum hattı oluştu. Lükse bakar mısın; Dybala, Abraham, Belotti 🤤
zanioloyu da tutmuşlar galiba. juveye kesin gidiyor diyorlardı 2 hafta önce. korkunç bir hucum hatları oldu

Bir de çika için de süpriz bir ayrılık bekliyorum. Fenerdeki Zach gibi İtalya ligine bir sene gitse her açıdan çok yararlı olur hem piyasasını yapar hem de belki burayı bile geri döndüğünde daha iyi götürür.

Ama bugün oyuna girmemesi son birkaç dakika izleyemedim ama bence ciddi bir mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt