Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Geldi nabeeeerKap gelmez, uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi nabeeeerKap gelmez, uza
Aynen, dil de bilmiyormuş. Garip birisi ama çok seviyorum. Eski tip boğuşan, ekmeğini taştan çıkartan forvetlerden. Son senesi o kadar baskın olmasa da bence hala Roma'dan sonra bir transferi daha var. Bakalım Mou ne yapacak, elinde deli bir hücum hattı oluştu. Lükse bakar mısın; Dybala, Abraham, Belottifarklı bir homesick mevzusu var herifte. yabancı dil bile öğrenmiyormuş/istemiyormuş.
Daha önce tehditde bulunmam gerekiyomus, sali gününe kadar bir baska kap gelmez ise burdan vinlicamPazartesine kadar sans veriyorum eger kap gelmez ise ben burdan vinlicam
Onlar bizi destekliyo mu acabasırplar ile kosovalılar birbirine girmis
kosovalıları desteklemeliyiz
bana evander işi patlayacak gibi geliyor
zanioloyu da tutmuşlar galiba. juveye kesin gidiyor diyorlardı 2 hafta önce. korkunç bir hucum hatları olduAynen, dil de bilmiyormuş. Garip birisi ama çok seviyorum. Eski tip boğuşan, ekmeğini taştan çıkartan forvetlerden. Son senesi o kadar baskın olmasa da bence hala Roma'dan sonra bir transferi daha var. Bakalım Mou ne yapacak, elinde deli bir hücum hattı oluştu. Lükse bakar mısın; Dybala, Abraham, Belotti![]()
Arkasindan Evander gelsin tam olsunGeldi nabeeeer
napıyon deli herif

Aynen, o da kalacak. Pellegrini de ellerinde zaten. Çok keyifli olacak Roma'yı takip etmekzanioloyu da tutmuşlar galiba. juveye kesin gidiyor diyorlardı 2 hafta önce. korkunç bir hucum hatları oldu
napıyon deli herif