Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlis yaptik aga dedin yedlik kalıp omar gitmeliydi. Kulüp çok yanlış davrandı bu konuda hocalık olur altyapı olur bir şekilde omar kulüp içinde desteklenmeliydi ona eyvallah ama futbol maalesef acımasız. 20li yaslarin başı olsa hadi önünde uzun yıllar var teknoloji hızla gelişiyor bir şekilde telafi edebilirdi ama 30 yaşındaki adamın 1 sene futbol oynamaması üzerine gözün ne halde döneceği hakkında bir fikrimizin olmaması bu alınacak bir risk değildi.
Hayatının kalanını güzel geçirmesi için tüm tedavi masrafları karşılanıp 1 yıllık alacağını da eksiksiz yatıracaktık sonrası için kenar ekibi için sen ne zaman istersen diye destekte bulunacaktık.
Takımda tutsan olmuyor hadi git desen şuan daha büyük yıkım olacak. O olayın sıcağına bir daha futbol oynayamayacağina bir şekilde ikna edilirdi. Zaten kafada futbolu bitirmiş bir halde aylarını geçirmiştir, yoktan yere bir insana da umut yaşattık.
Bu sene Avrupa olmayacağı için Yedlin oynamazdı. Logo maçında yedigimiz gol hariç ki bence oda onun suçu değil tamamen deli gibi Avrupa maçı kasıyordu

Sakatlığı bir ay falan sürecekse bizimkiler Amiri falan açıklayabilirler. Okan hoca her şartta yani her konuşmada hazır adam istiyorum diyor kulübü sekizin düşmüyor altına.

olumsuz bi haber de çıkmadı ki hala daha, evrak mevrak işleri konuşuluyor 2-3 gündür

ORTASAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Muslerayı yedege cekmedigimiz sürece 6 numaraya kanteyi alsak bi sekilde gol yedirecektir

adamın attıgı her top falso bizim topculara saatli bomba gibi

luyindama ilede saha icinde konusmuyor sakatlık sonrası küsler sanırım dikkatimi cekti
Ben bunu gerçekten mayıstan beri söylüyorum. bugün bir tane top vardı Luyindama hatadan korktuğu için pas verdi geri , Güvenli oynamaya çalıştı ben gene hata yapmış oldu o ayrı.

Ama sen kulüpte kaleci antrenörü değiştirtmeyecek kadar lafı geçen bir efsane olmuş kalecisin. takımında kaptanısın yaşında 35. orada adama sana bırakması gerektiğini söylemeyi akıl etmen lazım. Arkasından da deseki bana bırak konu kapanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt