Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Oliveira-Midtsjö-Evander
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu forma değişimi olmuyomu bunlardaGol sevinci böyle olmalı.
Santrafor kesın Erdem bey soyledıOrta saha
Kanat/forvet
Stoper
Fırsat oluşursa belki bir santrafor daha. Hedef bu.
Bu sene Avrupa olmayacağı için Yedlin oynamazdı. Logo maçında yedigimiz gol hariç ki bence oda onun suçu değil tamamen deli gibi Avrupa maçı kasıyorduYanlis yaptik aga dedin yedlik kalıp omar gitmeliydi. Kulüp çok yanlış davrandı bu konuda hocalık olur altyapı olur bir şekilde omar kulüp içinde desteklenmeliydi ona eyvallah ama futbol maalesef acımasız. 20li yaslarin başı olsa hadi önünde uzun yıllar var teknoloji hızla gelişiyor bir şekilde telafi edebilirdi ama 30 yaşındaki adamın 1 sene futbol oynamaması üzerine gözün ne halde döneceği hakkında bir fikrimizin olmaması bu alınacak bir risk değildi.
Hayatının kalanını güzel geçirmesi için tüm tedavi masrafları karşılanıp 1 yıllık alacağını da eksiksiz yatıracaktık sonrası için kenar ekibi için sen ne zaman istersen diye destekte bulunacaktık.
Takımda tutsan olmuyor hadi git desen şuan daha büyük yıkım olacak. O olayın sıcağına bir daha futbol oynayamayacağina bir şekilde ikna edilirdi. Zaten kafada futbolu bitirmiş bir halde aylarını geçirmiştir, yoktan yere bir insana da umut yaşattık.
Orada beklenti kanat da oynayabilmesi ama.Santrafor kesın Erdem bey soyledı
Kadın futbol maçlarından sapıkları uzak tutmak adına umarım yapılmıyordur.Maç sonu forma değişimi olmuyomu bunlarda
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bide sesini duysaniphone 13 pro max'ta adımı gördüm![]()
Sakatlığı bir ay falan sürecekse bizimkiler Amiri falan açıklayabilirler. Okan hoca her şartta yani her konuşmada hazır adam istiyorum diyor kulübü sekizin düşmüyor altına.
Muleka içimizde yara kalacak gibi hissediyorum keşke topa girseydikOrada beklenti kanat da oynayabilmesi ama.
Ben bunu gerçekten mayıstan beri söylüyorum. bugün bir tane top vardı Luyindama hatadan korktuğu için pas verdi geri , Güvenli oynamaya çalıştı ben gene hata yapmış oldu o ayrı.Muslerayı yedege cekmedigimiz sürece 6 numaraya kanteyi alsak bi sekilde gol yedirecektir
adamın attıgı her top falso bizim topculara saatli bomba gibi
luyindama ilede saha icinde konusmuyor sakatlık sonrası küsler sanırım dikkatimi cekti