Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.612
- 109.451
- 4.878
talipleri çıkar mı reis? benim hiç umudum yok. cicanın maaşını %25ini biz verirsek belki kiralayan olurBir 6 daha alınsa da mı?
t
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
talipleri çıkar mı reis? benim hiç umudum yok. cicanın maaşını %25ini biz verirsek belki kiralayan olurBir 6 daha alınsa da mı?
Onyeka ve Cajuste doneminde izledigimde Evander’i pek begenmedigimi burada yazmistim, hatta o donem Keramettin de begenmemisti ama gecen sezon cok iyi bir sezon gecirdi. Daha iyi bir takimda kendisini gostermek istiyordur. Burada Midtylland maclarini takip eden yoktur diye dusunuyorum o yuzden onyargi ile yaklasmamak lazim.vasco 1.lige yükseliyor bu sene tekrardan. evanderi 2024te 2mye yollarız oraya.
forumun yitirdiği en önemli üyelerden...Sezai Karayel
birazdan evanderin alt komşusuna baglanacak transfer haberi verecektir

İkisini de rahat kiralarız gibi ya bilemedimtalipleri çıkar mı reis? benim hiç umudum yok. cicanın maaşını %25ini biz verirsek belki kiralayan olur
t
işte gerçek 6 numara böyle olur. oyun kurarken merkezdeki pas opsiyonu olan, savunma yaparken gerektiğinde savunma arasına girip 3.stoper olan, hücuma çıkıldığında geriden destek veren.
bu twitten anladıgım evander menajer ittirmesi gibi

İstatistikleri korkunç zaten ona lafım yok. Benim tek korkum bizden başka ciddi alıcısı olmaması. İyi olsaydı bize düşmezdi demiyorum kesinlikle ama belli ki defoları var bu cocugun. Ben 8m gibi maliyetlerle gelmesine karşıyım bu yuzden. Ne nelssondaki gibi mt sayesinde piyasa yapıp satma şansın var. Ne de marcaodaki gibi ucuza alıp satma imkanın. 8e alıp kaça satıcaz cidden merak ediyorum. Ya tutarsa transferine bu paralar verilmez. midtylandda clde avrupada oynarken piyasa yapıp danimarkadan çıkamamış adamBu iki ismi özellikle yazdım cunku onlar da defolarıyla buralara geldiler. Marcaoyu geliştirdik gitti. Nelssonda zamanla gelişip gidecek muhtemelen. ben evanderde bunu zor goruyurorum.Onyeka ve Cajuste doneminde izledigimde Evander’i pek begenmedigimi burada yazmistim, hatta o donem Keramettin de begenmemisti ama gecen sezon cok iyi bir sezon gecirdi. Cikis yaptigi bir sezon olabilir. Burada Midtylland maclarini takip eden yoktur diye dusunuyorum o yuzden onyargi ile yaklasmamak lazim.
adam bizden gitti uefa kazandı, biz beğensek ne beğenmesek nebegenılmıyordu?
keza meloda son döneminde begenılmıyordu
3 metrekarede oynuyordu. normalbegenılmıyordu?
keza meloda son döneminde begenılmıyordu
Luyindama’yı takıma adapte etmek lazım hiç takımdan biri gibi hali yok şu pozisyonda araya girse rakibi korkudan geri adım attırırdı şuan mutsuz da duruyor. Eski keyifli halinden eser yok
fizik olarak hazır değilmiş diyenler vardı geçen buradaMarcao sevilla da hazırlık maçlarında neden yedekte bile gözükmedi.
Çok yükselme beklentini karşılamaz 6 numarada.Mitso kötü diyordukda şuan bi yükseldim kendisine.