Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tjk space odasinda adamin biri agladi emirhan gitti diye

Evander 7m euro bonservis diyelim, 1.3 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 10.5m euro civari.

Joao Pedro 5m euro bonservis, 2.2 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 11.5 euro civari.

Arada sadece 1m euro var. Gerci Joao Pedro’da bir de menajer komisyon olayi vardi. Joao Pedro daha net bir isim. Son yillardaki istatistikleri cok iyi. Evander ise 24 yasinda, faydalanip satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu. Evander icin 7m cok para o ayri.

Pedro bonserviste aynı 6,5 artı bonus

AZ forumda kötü yorum bulamadım. Adamlar gitmesini hiç istemiyor, yerine oynayacak reijnders isim futbolcunun onun seviyesiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorlar.

Biri de demiş;

Fifa 22de Gala ile oynamıştım rezil bi kadroları var, van anholt ve babel harici tanıdığım kimse yok ne oldu bu kulübe iflas mı ettiler diye :)

AZ forumda kötü yorum bulamadım. Adamlar gitmesini hiç istemiyor, yerine oynayacak reijnders isim futbolcunun onun seviyesiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorlar.

Biri de demiş;

Fifa 22de Gala ile oynamıştım rezil bi kadroları var, van anholt ve babel harici tanıdığım kimse yok ne oldu bu kulübe iflas mı ettiler diye :)
birisi 3.5m para değil avrupa ligine kalırsak daha fazla para kazanıyoruz salmayın o paraya demiş. son cümlen fena üzdü yalnız belirteyim

14DA5046-CEDD-4C9F-81F1-ACBB8DFD2464.webp

Türk futbolunun röntgeni Hollanda’dan böyle gözüküyor

Biri de demiş;

terim sagolsun:crushed:

Kardeş bu 6 numara transferi konusunda hala bir gelişme yok mu? Yöneticiler yaz ayında kış uykusuna mı yattı nerde bunlar?

evander de gelirse orta saha defterini oliveira mitşö ve evander ile kapatacağız gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt