Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.355
- 72.928
- 5.188
Nickleri de türkçeye çeviriyor translate knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nickleri de türkçeye çeviriyor translate knk
diagne karagümrük’e çağırıyor sanırımLuyindama belliki varoluşsal sancılar çekiyor.
Merhaba laykmatikNickleri de türkçeye çeviriyor translate knk
beğenmeyenlere sormak lazım gerçi fernandoyu pek beğenmeyen yoktu da sakatlık problemi vardı biraz bizdeyken. sevillada sürekli oynuyorbegenılmıyordu?
keza meloda son döneminde begenılmıyordu
Evander 7m euro bonservis diyelim, 1.3 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 10.5m euro civari.
Joao Pedro 5m euro bonservis, 2.2 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 11.5 euro civari.
Arada sadece 1m euro var. Gerci Joao Pedro’da bir de menajer komisyon olayi vardi. Joao Pedro daha net bir isim. Son yillardaki istatistikleri cok iyi. Evander ise 24 yasinda, faydalanip satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu. Evander icin 7m cok para o ayri.
Merhaba rtaşımMerhaba laykmatik
Luyindama belliki varoluşsal sancılar çekiyor.
birisi 3.5m para değil avrupa ligine kalırsak daha fazla para kazanıyoruz salmayın o paraya demiş. son cümlen fena üzdü yalnız belirteyimAZ forumda kötü yorum bulamadım. Adamlar gitmesini hiç istemiyor, yerine oynayacak reijnders isim futbolcunun onun seviyesiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorlar.
Biri de demiş;
Fifa 22de Gala ile oynamıştım rezil bi kadroları var, van anholt ve babel harici tanıdığım kimse yok ne oldu bu kulübe iflas mı ettiler diye![]()
tjk space odasinda adamin biri agladi emirhan gitti diye
Adam oyuna girdi kimseyi bulamadı güneşe doğru pas attı
terim sagolsunAZ forumda kötü yorum bulamadım. Adamlar gitmesini hiç istemiyor, yerine oynayacak reijnders isim futbolcunun onun seviyesiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorlar.
Biri de demiş;
Fifa 22de Gala ile oynamıştım rezil bi kadroları var, van anholt ve babel harici tanıdığım kimse yok ne oldu bu kulübe iflas mı ettiler diye![]()

Sen ne arıyorsun orada?