Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Şov yapma aldık işte

Ali hariç 5 transfer mi?

Kim ola acep. Bu sefer gizlilik içerisinde çalıştılar galiba.

Normal bir futbol kulübünde önce yönetim hocaya liste verir, hoca o listeden adamları seçer ve transferler yapılır. Bizde ise yönetim oyuncular ile anlaşılıyor ve hocaya sunuyor onay için. Komedi diyemeyeceğimiz kadar acı bir durum. Eğer durum böyle değil ve Okan'ı taraftar önüne atıyorlar ise durum daha da vahim zaten. Amatör bile yönetilemiyoruz ve siz bu adamlara güveniyorsunuz.

Normal bir futbol kulübünde önce yönetim hocaya liste verir, hoca o listeden adamları seçer ve transferler yapılır. Bizde ise yönetim oyuncular ile anlaşılıyor ve hocaya sunuyor onay için. Komedi diyemeyeceğimiz kadar acı bir durum. Eğer durum böyle değil ve Okan'ı taraftar önüne atıyorlar ise durum daha da vahim zaten. Amatör bile yönetilemiyoruz ve siz bu adamlara güveniyorsunuz.
Sen de buna inandın

Veiga 27 yasina yeni girdi.yapmayin etmeyin Allah askina ne 28'i?

Evet Haziran doğumluymuş ne fark eder ki 28 de 27 de tek ülkede kariyer yapmak için hele ki kıtalararası ülkeler için geç yaşlar.

Sergie bi de yanlış anlamada, bazen bir kaç futbolcuya sarıyorsun böyle no name izlemediğin halde.

Bazen de yine aynı dönemde sırf pasaportu istediğin gibi değil diye yine aynı şekilde ismini duymadıysan oyundan ordan burdan gömiyorsun gereksiz.

20 yıldır daha iyi olur dediğin bir kişinin de iyi olduğunu görmedik yani.

Bunu dedim diye kızma da gerek yok milleti de kendini de yorma yani

Bazılar saçma sapan negatiflik pompalamaktan ciddi ciddi keyif alıyor burada. Sürekli aynı laflar aynı ezber klişe tepki mesajları. Yahu kardeşim madem bu kadar olumsuz düşünceleriniz var ne diye her gün burada bilfiil süreci takip ediyorsunuz? Keramettin yerden göğe kadar haklıymış böyle tiplere tepki göstermekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt